Gıda Komiteler Kurulu Toplantısı’na katıldılar

Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği (ÇESİAD) Gıda Komitesi, MARİFED Gıda Komiteler Kurulu Toplantısına katıldı ve DANET`i ziyaret etti.

Çerkezköy 21.02.2013 19:19:00 0
Gıda Komiteler Kurulu Toplantısı’na katıldılar

 Toplantıya ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Tezcan,  Genel Sekreter Engin Parlak, Gıda Komitesi Başkan Yardımcısı Dilaver Burak ve Üyeler BigM Dilaver Burak, Pera Pastanesi Şahin Aktürk, Bayramoğlu Pastanesi Murat Bayramoğlu, Yemek Dünyası Metin Diyadin, Omega Yemek Dursun Ali Pak, Lezzet Lokantası Engin Camcı, Artista Cafe Restoran Furkan Tezcan ve Gıda Komitesi Sekreteri Fatih Balta katıldı. ÇESİAD Heyeti Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu`na (MARİFED) bağlı 35 derneğin Gıda komite başkanlarının da katıldığı toplantıya da katıldı.

 

Gıda zirvesi dışında, Gıda Havuzu Projesi, Makedonya`da Atıl durumda bulunan Konserve fabrikasının satın alınması ve 2. Uluslar arası ithalat fuarına katılım ve Çinlilere gıda maddesi satmak için TUSKON Evrensel Fuarcılığın 15-18 Mayısta yapılacak olan organizasyonu değerlendirildi. Toplantı sonrasında ÇESİAD heyeti Danet Genel Müdürü Sait Uluçay ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ULUÇAY, Haftalık 700-800 hayvan kesen DANET`in Çerkezköy`deki gıdacılara et ve et ürünleri ile alakalı özel bir çalışma yapacağından bahsetti. MARİFED`in Geçmiş dönem Gıda Komitesi Başkanlığını yapmış olması ve ÇESİAD`a desteklerinden dolayı Var mı Nazo Gibisi Markasının Sahibi Nihat Kurt`a ve DANET`in yeni açılan tesisi için hayırlı olsun hediyesi olarak ÇESİAD heyeti tarafından birer tablo hediye edildi.

 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10