Kurt ailesinin acı günü

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Aktaş Sokak Ayaz Apartmanında eşi ve kız çocuğu ile birlikte yaşayan Kadir Kurt kendini doğalgaz borusuna asarak yaşamına son verdi. Acı haberle birlikte Kadir Kurt’un yakınlarÄ

Çerkezköy 22.02.2013 20:58:00 0
Kurt ailesinin acı günü

Çerkezköy’de servis taşımacılığı yapan Kadir Kurt kendisini doğalgaz borusundan asarak intihar etti.

 
DOĞALGAZ BORUSUNA ASTI
Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Aktaş Sokak’ta yaşayan Kurt ailesi acı olay ile sarsıldı. İddiaya göre, fabrika servis taşımacılığı yapan Kadir Kurt, ailesi ve kızı ile birlikte yaşadığı Ayaz apartmanında kendisini doğalgaz borusundan iple kendisini asarak yaşamına son verdi. Sabah saatlerinde uyandıktan sonra eşine televizyon izleyeceğini söyleyen Kadir Kurt daha sonra mutfağa giderek doğalgaz borusuna bağladığı iple intihar etti. Kadir Kurt’a seslenen ve kendisinden ses alamayan eşi mutfağa gittiğinde acı manzara ile karşılaştı.
 
DEVLET HASTANESİ MORGUNA KALDIRILDI
Eşinin kalorifer borusunda asılı cansız halde gören eşi ve kızı sinir krizi geçirirken, çığlıkları duyan apartman sakinlerinin durumu ilçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine olay yerine 112 ambulansı geldi. 112 Acil ekiplerinin yaptığı incelemede ise Kadir Kurt’un hayatını kaybettiği belirlendi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’nın yaptığı incelemenin ardından Kadir Kurt’un cesedi İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. İntihar eden Kadir Kurt’un maddi sıkıntılardan dolayı zor durumda olduğu ve bunalıma girerek intihar ettiği iddia edildi. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10