Çamur deryasından galip çıkmadı 0-0

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 18.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor evinde Edirnespor Gençlik Kulübü’nü konuk etti. Kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada her iki takımda olağanü

25.02.2013 20:05:00 0
Çamur deryasından galip çıkmadı 0-0

 Bölgesel Amatör Lig’de çıkış arayan temsilcimiz Çerkezköyspor haftayı bir puan ile kapattı.

 

13.30’DA BAŞLADI

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı Semih Duran yaparken, yardımcılıklarını ise Volkan Tezcanlılar, Seçgin Keklik ve Murat Ceyhan yaptı. Temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmaya 27-Muzaffer, 17-Oğuz, 53-Gökhan Doğan, 91-Atalay, 54-Cihan, 5-Bekir, 92-Hakan, 55-Emrah Çilingir, 59-Gökhan Küçük, 7-Fırat, 11-Zülküf kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulubü ise karşılaşmaya 1-İlke, 17-Emrah, 3-Hasan, 15-Ramazan, 4-Aytaç, 14-İlkay, 27-Andreev, 10-Turgut, 7-İskender, 9-Mehmet ilk onbiri ile çıktı.
 

 

 

EDİRNESPOR ETKİLİ OLDU

Karşılaşmaya her iki takımın taraftarları da büyük ilgi gösterirken, karşılaşma öncesi iki ekibin taraftarları arasında çıkan tartışma ise polis ekipleri tarafından kontrol altına alındı.
Karşılaşma Edirnespor Gençlik Kulübü’nün başlama vuruşuyla başlarken, her iki takımda maçın ilk dakikalarında kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını konuk ekip Edirnespor gerçekleştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan İlkay’ın vuruşu üstten auta çıktı. Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü ilk dakikalardan itibaren temsilcimiz kalesine yüklendi. Çerkezköyspor ise kontrollü bir oyun ortaya koyarak ileride Fırat ve Zülküf ile goller aradı.
 

ÇERKEZKÖY KONTROLLÜ OYNADI

Karşılaşmanın beşinci dakikasında konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü etkili geldi. Sol kanattan Turgut ile gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan İskender’in vuruşu kale direğini sıyırarak auta çıktı. Çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları da çamur deryasında top yapmakta zorlandı. Karşılaşmanın 10.dakikasında defansın arkasına atılan topla buluşan Mehmet Narin kaleci Muzaffer ile karşı karşıya kaldı. Mehmet Narin’in vuruşu kaleci Muzaffer’den dönerken, karşılaşmanın hakemi Semih Duran pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.
 

 

 

İKİ TAKIMDA ATAKLAR GELİŞTİRDİ

Her iki takımında top kontrolünde zorlandığı karşılaşmanın ilk yirmi dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk dakikalarda kanatlardan iyi gelemeyen Çerkezköyspor ilk ciddi atağını 24.dakikada Emrah Çilingir ile yakaladı. Sağ kanattan Fırat ile paslaşan Emrah Çilingir seri çalımlarla ceza sahası içine girdi. Emrah Çilingir’in yerden sert vuruşu kaleye giderken Aytaç’dan döndü. Bu pozisyonun devamında konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Sağ kanattan Andreev ile gelişen atakta Turgut topla buluştu. Turgut’un ortasında Mehmet Narin müsait pozisyonda topu kafa ile üstten auta gönderdi.
 

ZÜLKÜF İLE FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

Her iki takımında sahada müthiş bir özveri koyduğu karşılaşmanın 39.dakikasında temsilcimiz Çerkezköyspor çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Sağ kanattan Çerkezköyspor Emrah Çilingir ile etkili geldi. Emrah Çilingir’in kale içine yaptığı ortaya tecrübeli oyuncu Zülküf dokunamayarak önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Bu pozisyondan bir dakika sonra Çerkezköyspor atağında sağ kanattan Emrah ile verkaça giren Oğuz Kaptan ceza sahası içine topu ortaladı. Yapılan ortayı iyi takip eden Zülküf’un vuruşu az farkla auta çıktı.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Çerkezköyspor’un etkili olduğu dakikalarda ise konuk ekip Edirnespor orta alandan kontra ataklarla etkili oldu. 42.dakikada Çerkezköyspor savunmasını az adamla yakalayan Edirnespor Gençlik Kulübü’nde İlkay ceza sahası dışında topla buluştu. Bu oyuncunun yerden sert vuruşunu tecrübeli eldiven Muzaffer iki hamlede kontrol etti. Karşılaşmanın hakemi ilk devre oynanmamış olarak iki dakika kabul etti. Uzatmaların ilk dakikasında sağ kanattan etkili gelen Edirnespor Gençlik Kulübü’nde Andreev topla buluştu. Andreev’in ortasında Mehmet Narin’nin kafa vuruşu üstten auta çıktı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.
 

20 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda etkili bir oyun sergilerken, ilerleyen dakikalarda taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz geliştirdiği önemli pozisyonları değerlendiremedi. Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü sağ kanattan geliştirdiği ataklarda Mehmet Narin ile etkili olmaya çalışsa da istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu beraberlik ile puanını 20 yaparken, Edirnespor Gençlik Kulübü ise 31 puana yükseldi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10