Vali Ali Yerlikaya Ebru Nayim Fen Lisesi’nde

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Ebru Nayim Fen Lisesinde gerçekleştirilen 'Öğrenci Sohbetleri Projesi'nin konuğu, Vali Ali Yerlikaya oldu.

Tekirdağ 26.02.2013 18:02:00 0
Vali Ali Yerlikaya Ebru Nayim Fen Lisesi’nde

 ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Öğrenci sohbetleri kapsamında, Fen Lisesine gelen Vali Ali Yerlikaya, okul öğretmen ve öğrencileri tarafından geleneksel motiflere uygun olarak hazırlanan ortamda, öğrencilerle sohbet etti. Sohbete, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Milli Eğitim Şube Müdürü Suat Aydın, Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesi Müdürü F. Asım Arvas ile okul idarecileri ile öğretmenleri katıldı.
 

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Sohbete, hayatından kesitler aktararak başlayan Vali Ali Yerlikaya; öğrencilerin, başta meslek hayatı olmak üzere çeşitli konulardaki sorularına, içtenlikle cevap verdi. Vali Ali Yerlikaya, okullarda uygulanan öğrenci sohbetleri projesinin, faydalı bir uygulama olduğunu belirterek, yapılan çalışmanın öğrencilerle tanışmak, sohbet etmek ve yoğun bir sınav atmosferinde olan sevgili öğrencilere bir nebze olsun ferahlamalarını sağlamada güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
 

HEP BİR AMAÇ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞTIM

Vali Ali Yerlikaya, başarısını neye borçlu olduğu şeklindeki soruya; “Öğrencilik yaşamında hep bir amaç doğrultusunda çalıştım. Orta Okul ve Lisedeki hedefim kaymakamlık mesleğiydi. Beni bu alana yönlendiren öğretmenlerime teşekkür ediyorum” cevabını verdi.  Hayatta, hedeflere ulaşmada en avantajlı yaşların şu anki yaşlar olduğunu belirten Yerlikaya “Sizler bu yaşlarda birçok konuda kendinizi kısıtlayarak ders çalışıyorsunuz, ileride bunun farkındalığını yaşayacaksınız, zaten Fen Lisesinde okumakla da bunu şimdiden yaşıyorsunuz” dedi. Sohbet esnasında Okul Korosu tarafından şarkı ve türküler de söylenirken, Vali Ali Yerlikaya; öğrencilere, öğretmen ve eğitim idarecilerine başarı ve kolaylıklar dileğinde bulundu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10