11.Grup’ta heyecan devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta 18.hafta oynanan altı karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor kendi evinde konuk ettiği Edirnespor Gençlik Kulübü ile 0-0 berabere k

28.02.2013 19:14:00 0
11.Grup’ta heyecan devam ediyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Edirnespor Gençlik Kulübü karşısında aldığı bir puan ile puanını 20 yaptı.

 

GOL ÇIKMADI

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta 18.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor evinde Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Edirnespor Gençlik Kulübü’nün başlama vuruşuyla başlarken, her iki takımda maçın ilk dakikalarında kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını konuk ekip Edirnespor gerçekleştirdi. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla buluşan İlkay’ın vuruşu üstten auta çıktı. Çerkezköyspor ise kontrollü bir oyun ortaya koyarak ileride Fırat ve Zülküf ile goller aradı.
Çok kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada iki takım oyuncuları da çamur deryasında top yapmakta zorlandı. İlk dakikalarda kanatlardan iyi gelemeyen Çerkezköyspor ilerleyen dakikalarda Emrah Çilingir ve Zülküf ile geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi.
Çerkezköyspor’un etkili olduğu dakikalarda ise konuk ekip Edirnespor orta alandan kontra ataklarla etkili oldu.Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre 0-0’lık eşitlik ile tamamlandı.
 

BİR PUAN İLE KAPATTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takımda etkili bir oyun sergilerken, ilerleyen dakikalarda taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz geliştirdiği önemli pozisyonları değerlendiremedi. Konuk ekip Edirnespor Gençlik Kulübü sağ kanattan geliştirdiği ataklarda Mehmet Narin ile etkili olmaya çalışsa da istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu beraberlik ile puanını 20 yaparken, Edirnespor Gençlik Kulübü ise 31 puana yükseldi.
 

TUZLASPOR LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta Tuzlaspor kendi evinde ağırladığı ligin güçlü ekiplerinden Sultangazispor’u Yusuf Samancı’nın attığı golle 1-0 mağlup ederek geçen hafta bıraktığı liderlik koltuğunu Sultanbeyli’nin puan kaybetmesi sebebiyle devraldı. Maçın başından sonuna kadar denk oynayan iki güçlü takımdan ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada zaman, zaman saha içerisinde tansiyon yükseldi. Maçın 30.dakikasında Sultangazispor’lu Serkan Afşar ile tartışan Tuzlaspor’un kaleci Antrenörü Hakem Erkoç Doğan tarafından oyun alanının dışına gönderildi. Bu sonuçla Tuzlaspor, 18 maç sonunda 37 puan ile liderliğe yükselirken, Sultangazispor ise bir basamak geriledi ve 33 puan ile 4.sırada kendisine yer buldu.
 

SULTANBEYLİ BİR PUAN İLE KAPATTI

Haftaya lider durumda giren Sultanbeyli Belediyespor ile Bağcılar zorlu 90 dakikada karşı, karşıya geldiler. 2 kırmızının çıktığı maçta gol sesi çıkmadı. Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta hafta lider giren Sultanbeyli Belediyespor sahasında konuk ettiği Bağcılarspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın Hakemi Sezer Yalçın, Bağcılarspor’dan Ömer’i 81.dakikada çift sarı karttan dolayı, Sultanbeyli Belediyespor’dan Sercan’ı ise 89.dakikada direkt kırmızı kart ile oyun alanının dışına gönderdi. Oldukça çekişmeli geçen maçın uzatma dakikalarında Bağcılarsporlu futbolcular bir pozisyonda rakip savunmacının topa elle temas etmesi sebebiyle Hakemden penaltı beklediler. Bu pozisyonda Hakem, Yardımcı Hakemine baktı ve oyunu devam ettirdi. Akabinde de Bağcılarspor’un tecrübeli Teknik Direktörü Şirin Berber, kıdemli Yardımcı Hakem Barkın Güdü tarafından Hakeme bildirilerek saha dışına gönderildi. Bu olay hem saha içini hem de tribünlere karıştırdı ve maç sonu iki takım taraftarları arasında olaylar yaşandı. 0-0’lık beraberlik sonucu Sultanbeyli Belediyespor liderliği Tuzlaspor’a kaptırırken, Bağcılarspor ise aldığı bir puana rağmen iki basamak birden geriledi ve 20 puan ile 11.sırada kendisine yer buldu.
 

TEKİRDAĞSPOR KARLI KAPATTI

Ligde çıkış içinde olan Tekirdağspor, Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 18. Hafta müsabakasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’u ilk yarıda 2,ikinci yarıda da bulduğu tek golle 3-2 mağlup etti ve deplasman fobisini de aştı. Sinan Sipahi Stadyumu’nda saat 13.30 da başlayan karşılaşmanın gollerini Suadiye Belediyespor adına 16. dakikada Gökhan ve 81. dakikada Caner atarken, Sarı- siyahlı ekibin golleri ise 25. ve 30. dakikada Birol, 55. dakikada kazanılan frikik atışında Salih’in ayağından geldi. 38. dakikasında Suadiye Belediyespor’un kazandığı penaltı atışında kaleci Furkan, Suadiye Belediyespor kalecisi  Rıdvan’ın kullandığı penaltı atışını kurtardı. Suadiye Belediyespor’,bu kurtarışla ikinci kez beraberliğe ve maça ortak olamadı. Tekirdağspor, bu sonuçla deplasmanda ligde halen  oynayan takımlar içinde ilk galibiyetini alarak puanını 36 ya çıkarttı ve puan sıralamasında üçüncü sırada yer aldı.
 

LÜLEBURGAZSPOR TEK GOLLE KAZANDI

Ligde üst sıraları hedefleyen Lüleburgazspor ise deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu.  Hakemin düdüğü ile maça Lüleburgazspor başladı. Her iki takımda topa hâkim olmak istediği mücadelede saha zemininin bozuk olmasından dolayı iki takımda istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Ve ilk yarı 0-0 eşitlikle bitti. İki yarıya daha hızlı başlayan takım Lüleburgazspor oldu ve tehlikeli atakları Kırklareli sanayi spor kalecisi ve savunma oyuncuları güçlükle önlediler. 60. dakikadan sonra Kırklareli sanayi spor oyuna ortak olmak istedi ve tehlikeli ataklar geliştirdiler. Dakikalar 72'yi gösterdiğinde rakip oyuncuya arkandan sert müdahale eden Kırklareli Sanayi sporlu oyuncu Hakan Akkır hakem tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve takımını on kişi bıraktı. Sahada 10 kişi kalan Kırklareli Sanayispor yaşadığı moral bozukluğu ile çok geçmeden kalesinde golü gördü. Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunun ardından topu bir türlü kale önünden uzaklaştıramayan Kırklareli Sanayispor oluşan karambol sonucunda topu önünde bulan Lüleburgazspor'lu Zafer Aksoy topu fileler buluşturarak takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Öne geçtikten sonra topu ayağında tutan Lüleburgazspor maçı zorda olsa 1-0 kazanmayı bildi.
 

BABAESKİSPOR ÜÇ PUANI ALDI

Babaeskispor hafta sonu Pazar günü kendi evinde ağırladığı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşısında attığı 2 golle önemli bir 3 puan kazanarak maçtan galip geldi.
Maçta ki ilk etkili atak Babaeskispordan geldi. Ceza sahasının sağ köşesinden kendisine yapılan kısa pası değerlendiren genç ve dinamik oyuncu Metin Erdem ayağına aldığı meşin yuvarlağı aşırtma bir vuruşla kaleye göndermesine rağmen top kale direğinin üstünden dışarı çıktı. Yapılan bu atak Babaeskispor’lu taraftarların bir anlığına ayağa kalkmasına sebep oldu. Karşılıklı ataklarla geçen maçta ev sahibi takımı Babaeskispor’dan Ali Rıza Gündüz 20. dakikaya girildiğinde rakibin ceza sahası yayının solundan sert ve hızlı bir vuruş yapmasına rağmen meşin yuvarlak kaleci Enginin kucağında kaldı. 35. dakikada serbest vuruş kazanan Babaeskispor da, Tahsin Aldemir hızlı ve etkili bir vuruşla topu barajın üstünden geçirmesine rağmen Kaleci Engin topu tuttu. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz bitti. İkinci devre maça Babaeskispor başladı. İkinci yarıda daha da hızlı bir oyun sergileyen Babaeskispor hırslı oyunuyla gol sinyallerini vermeye başladı.  53. dakikada serbest vuruş kazanan Babaeskispor arzuladığı golü buldu. Serbest vuruştan gelen topu ağlara gönderen Babaeskisporlu Mehmet Aydın takımını 1  - 0 öne geçiren golü atmış oldu. Golü Mehmet Aydın gol sevincini takım arkadaşlarıyla birlikte, taraftar ile paylaştı. Rakip ceza sahasına hızlı ve kontrollü bir şekilde giren Babaeskisporlu Kadir, sıfıra inerek topu takım arkadaşına al da at dercesine kısa pası verdi. Kendisine verilen bu kısa pası iyi bir şekilde değerlendiren Ali Rıza topu ağlarla buluşturdu ve takımının ikinci, kendisinin birinci golünü attı. Maçta skoru 2 – 0 yapan Babaeskispor tempoyu daha da arttırarak üçüncü golü aramaya başladı. Ard arda yaptığı ataklarla rakip savunmayı adeta çökertti.  Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmadan da Babaeskispor 2-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

PUAN DURUMU

 

1-Tuzlaspor 37

 

2-Sultanbeyli Belediyespor 36

 

3-Tekirdağspor 36

 

4-Sultangazispor  33

 

5-Edirnespor Gençlik 31

 

6-Körfez Belediyesi 27

 

7-Suadiye Belediyespor 22

 

8-Lüleburgazspor 21

 

9-Babaeskispor 21

 

10-İncirlispor 21

 

11-Bağcılarspor 20

 

12-Çerkezköyspor 20

 

13-Kırklareli Sanayispor 10

 

14-İzmit Çenesuyu 9

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10