Vergiler, ülkenin hizmet kaynağıdır

Çerkezköy Vergi Dairesi’nin Kapaklı Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, vergilerin, ülkelerin hizmet kaynağı olduğunu vurgulayarak “Vergileri

Çerkezköy 28.02.2013 19:16:00 0
Vergiler, ülkenin hizmet kaynağıdır

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında dün saat 11.00’da Kapaklı Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

YASALARIN KAYNAĞI DA VERGİLERDİR

Vergi Dairesi personelleri ile birlikte belediyeyi ziyaret eden Hacı Şimşek, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile görüştü. Ziyarette konuşan Başkan Mandalı, vergilerin, bir ülkenin hizmet kaynağı olduğunu vurgulayarak “Vergilerin olmaması halinde ülkeyi güzelleştirecek hizmetler de olmaz. Aslına bakılırsa yasaların kaynağı da vergilerdir. Yasalarla korunan güvenlik, eğitim, sağlık gibi birçok hizmet ancak halktan toplanan vergilerle mümkün olabilmektedir” dedi.
 

AZ KAZANANDAN AZ VERGİ ALINMALI

Başkan İrfan Mandalı, insanların vergi yükümlülüklerinin kazançları ile doğru orantılı olması gerektiğini belirterek, az kazanandan az, çok kazanandan ise çok vergi alınması gerektiğini ifade etti. Kapaklı Belediyesi olarak borçsuz bir belediye olduklarını söyleyen Mandalı, “Vergi Haftası da Tıp Bayramı, Polis Bayramı gibi şenlik havasında kutlanmalı” dedi.
 

VERGİLERİNİ DÜZENLİ ÖDÜYOR

Vergi haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette konuşan Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek de yaklaşık 7 yıldır Çerkezköy’de görev yaptığını anımsatarak “Vergi Haftası özellikle son 6 yıldır daha etkin bir şekilde kutlanıyor. Kapaklı Belediyesi 7 yıllık görev sürem boyunca vergisini düzenli bir şekilde ödedi” dedi. Hassasiyetlerinden dolayı Başkan Mandalı’ya teşekkür eden Şimşek, kendisine çiçek takdim etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10