Mavi kapak kampanyası çığ gibi büyüyor

Her geçen gün çığ gibi büyümeye devam eden Mavi Kapak Kampanyasına bir destek de Mispak Su Çerkezköy Bölge bayisinden geldi. Müşterilerden ve çevreden toplanan mavi kapakları Türkiye Sakatlar Derneği Ã?

Çerkezköy 28.02.2013 19:16:00 0
Mavi kapak kampanyası çığ gibi büyüyor

 HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK

Çerkezköy Mispak Su İşletmecisi İlkay Kurşun ve eşi İnci Kurşun, müşteriler ve çevrede bulunan duyarlı vatandaşların desteği ile topladıkları mavi kapakları derneğe teslim etti. İlkay Kurşun bu davranışın, diğer su bayilerine de örnek olmasını temenni ederek “Bizler Mispak Su olarak her zaman sakatlar derneğin yanında olduk. Kapaklar su sattığımız müşterilerimiz ve çevredeki arkadaşlarımız ve dostlarımızdan geldi. Bundan sonra da kapak toplamaya devam ederek ihtiyaç sahibi engelli arkadaşlarımıza yardım edeceğiz” dedi
 

KENDİ BÖLGELERİNDE PARA TOPLASINLAR

Mavi kapak kampanyasında hızlı  bir gidiş sergilediklerini ve Çerkezköy’de akülü veya manuel sandalyesi olmayan engelli hiç kimsenin kalmadığını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da “Kuruluşlar olsun işletmeler olsun mavi kapağa verdikleri destek bizi gerçekten onurlandırıyor. Doğru bir kampanya yaptığımıza inanıyorum” dedi. Bazı kişilerin diğer şehirlerden gelip engelliler derneği adı altında para topladığını ifade eden Çetinkaya “Bunları kendi bölgelerinde yapsınlar. Biz dernek olarak hiç bir şekilde kimseden para toplamadık ve istemedik de. Bunu yapan dernekler kendi bölgelerinde yapsınlar. Bu zamana kadar topladığımız mavi kapaklarla arkadaşlarımızın sandalye ve medikal ihtiyaçlarını karşıladık. Bu konuda güzel bir örnek sergileyen Mispak Su Bölge Bayisine teşekkür ediyorum. Umarım bu örnek davranış diğer su satan işletmelerce de uygulanır” dedi.
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10