Ordu’nun yeni hedefi Büyükşehir

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe yöneticileri ve kadın kolları önceki gün Karlıköy’ü ziyaret etti. Köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mu

Çerkezköy 3.03.2013 18:27:00 0
Ordu’nun yeni hedefi Büyükşehir

 Çerkezköy Haber - MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, İlçe Kadın kolları üyeleri ve partililer önceki akşam saat 19.00’da Karlıköy’ü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Kadın kollarının ayrı bir evde kadınlara yönelik toplantı yaptığı köyde İlçe teşkilatı ise köy kahvesinde toplandı. Toplantıda konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, en yakın zamanda MHP Kapaklı İlçe Teşkilatı ile birlikte de köy ziyareti gerçekleştireceklerini söyledi.

 

GERÇEKLERİ ANLATMAYA GELDİK

Kendilerinden önce bu köyü Ak parti ve CHP’nin ziyaret ettiğini anımsatan ve onların köylülere yalan yanlış bilgiler vermek istediklerini ileri süren Ordu “Siyasi hayatımızda parti ve kendim olarak hiçbir partiye gebe kalmadık. Sadece biz halkımıza gebeyizdir. Hesap vereceğimiz tek yer halkımızdır. Siyasetçinin sermayesi seçmendir. Ak parti teşkilatı geldi büyükşehir yapacağız dedi. Ağızlarından bal damlıyor. CHP’nin 8 meclis üyesi ise bu baldan yararlanıyor. Sizlerin kafasını karıştırıyor, bilip bilemedik her şeyi söylüyorlar. Bizler buraya size gerçekleri anlatmaya geldik” diye konuştu.
 

ALDATMACA, KANDIRMACA

Ak partinin vergi alınmayacak diye köy halkını kandırmaya çalıştığını öne süren Ordu “Günler gelip geçer. 3 sene veya 5 sene sonra ne olacak? Ben söyleyeyim, tamı tamına 27 tane vergi ödeyeceksiniz. Ayrıca köy esnaf ve sanatkârlar vergisi artacak. Her üç ayda bir KDV ödeyeceksiniz. Üç ayda bir gelir vergisi ödeyeceksiniz. Üç ayda bir gelir vergisi stopaj beyannamesi verilecek. Her beyanname için damga vergisi ödenecek, defter tutulacak, mali müşavir veya muhasebeci ücretleri ödenecek. ‘Köye Büyükşehir hizmetleri getiriyoruz’ aldatmacası, kandırmacası ile zaten yoksulluk çemberi içerisinde geleceğe kaygı ile bakarak yaşama tutunmaya çalışan bu insanlarımızın üzerinde çok ağır vergi ve harç mükellefiyeti gibi ilave yükler getirilmektedir” dedi.
 

BÜYÜKŞEHİR ADAY ADAYI OLACAĞIM

Ordu “Tarım alanları imara açılacak. Zaten bitmek üzere olan tarım ve hayvancılık bitirilecek. Halı hazırda cebinde çay parası olmayan, sofrasında zeytini sayarak yiyen, son zamanlarda beli iyice bükülen ve traktörüne mazot koyamadığı için tarlasına gidemeyen çiftçi ne yazık ki şehre göçe zorlanacak ve harmandan kalkacaktır. Ak partinin çiftçiye, köylüye, tarıma bakışındaki sakatlık on yılda 2 milyondan fazla insanımızın tarımsal ürününden çekilmesine neden olmuştur. Tekirdağ’ı rant kapısı yapmak isteyen İstanbul Ak Parti teşkilatı, buralarda rant kurmak istiyor. Bu çayırlar bu meralar gitti. Artık isterseniz 10 bin nüfusa sahip olun gelip onlar buraları aldıklarında her şey gitmiş olacak. Ben gerekirse büyükşehir belediye seçimlerinde aday adayı olacağım. Bu rantı durdurmak için Tekirdağ’dan belediye için adaylığımı koyacağım. Gelin hep beraber bu işe dur diyelim, muhalefetini yapalım. Gücüm yettiği kadar milletimin arkasındayım. Aday adayı olup bu gerçekleri gerekirse Malkara, Hayrabolu, Çorlu’da bulunan köylere gidip tek tek anlatacağım” dedi.
 

MHP OLMAZDI

“CHP Atatürk’ün kurduğu partidir. Eğer yolundan sapmasaydı şuanda MHP olmazdı” diyen Ordu, İsmet İnönü CHP’yi çizgisinden saptırdığı için Başbuğ Alparslan Türkeş Türk partisini kurdu. MHP’yi de Türk Milletini de parçalamak istiyorlar. Bu memleket bizim, bu topraklar bizim. Bizi kabul edecek bu toprağın kıymetini bilelim” şeklinde konuştu. 
 

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10