Hakan Sedeçi istifa etti.

Geçtiğimiz hafta Çerkezköy spor ile deplasmanda berabere kalarak iki puan kaybeden Edirnespor G.K bu kez kendi sahasında İncirlispor ile 1-1 berabere kalınca kulüpte adeta deprem yaşandı. Karşılaşma sonunda aç

4.03.2013 19:06:00 0
Hakan Sedeçi istifa etti.

 Edirnespor Gençlik Kulübü’nde en son;  Ligin 16. Haftasında deplasmanda Sultanbeylispor ile karşılaşan Edirnespor G.K. rakip takıma 3-0 yenilince yenilginin faturası Teknik Direktör Nasır Belci’ye kesilmiş ve kulüple olan yolları ayrılmıştı.

 

İNANÇ HASEKİ AÇIKLAMA YAPTI..

Öte yandan daha önce takımda genel kaptanlık görevini yürüten ve geçtiğimiz Şubat ayı başlarında istifa edip  yönetici olarak görevine devam eden İnanç Haseki de  yaptığı açıklamada; Yönetim kurulumuz bir iki gün içinde geniş bir açıklama yapar,bende bu takımla bu güne kadar aldığı beraberlik ve yenilgilere rağmen bu güne kadar sabreden ve sahada oynayan takımda inanan adam kalmasa da sahayı dolduran binlerce insana teşekkür ederim.İnşallah onlara yakışan bir takım kurulur yarınlarda.Telefonlardan beni arayıp başkanı döndürün diyenlere de 24 saat geçsin konuşuruz ,çünkü her şey çok taze daha diyorum.Ne karar alınırsa bende arkasındayım çok yorulduk ve kan kaybettik” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10