Rizeliler kurtuluş etkinliğinde bir araya geldi

CHP Grup Başkan vekili Muharrem İnce, Tekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer, Av. Emre Köprülü, Edirne Milletvekili Recep Gürkan, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, CHP İl Başkanı Recep Pala

Tekirdağ 4.03.2013 19:08:00 0
Rizeliler kurtuluş etkinliğinde bir araya geldi

 GELECEĞE UMUTLA BAKAN BİR ŞEHİR

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, gecede yaptığı konuşmada, yaptıkları zihniyet değişikliğinin mali disiplini,  imar disiplinini, yapı çalışmalarındaki planlama, projelendirme disiplinini getirdiğini ifade etti. Bunların sonucunda da Tekirdağ’ın önümüzdeki yıllara umutla bakan bir şehir haline geldiğini söyleyen Dalgıç “Bakanlarımız geldi sürekli üst düzey yetkililer Tekirdağ’ı ziyaret eder hale geldi. Çünkü Tekirdağ artık isminden en çok sözü edilen Türkiye’nin en çok göç alan şehri haline geldi. Büyükşehir oldu. Değerli Rizeliler, Tekirdağlılar, burda hep beraber kardeşçe bir topluluk içinde yaşıyoruz. Biz bu görüntünün Tekirdağ’ın her santimetrekaresine yayılması için, Sevgiyi, dostluğu,  barışı yaymak için uğraştık. İşte bunun içindir ki Tekirdağ’a yanlış bir şey yapmamak için  bütün işleri planlayarak yaptık. Planlamamız sonucunda geliştirdiğimiz projelerle de altyapıyı yaptık, biyolojik arıtma sistemimizin de ihalesine çıkacağız. Tekirdağ’ımız denizi,  havası temizlenmiş, altyapısıyla bütün çevreye önem vermiş bir şehir haline çok yakında gelecektir” ifadesini kullandı.
 

HAYAT İDEALLERİ OLMAKTIR

Programa katılan CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce de, hayatın bir bütün olmak, idealleri olmak anlamına geldiğini belirterek “Siz de bir idealinizi Tekirdağ’da kurarak gerçekleştirmişsiniz, sizin Tekirdağ’a çok şey katacağınıza inanıyorum” dedi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10