Tekirdağspor evinde ilk kez mağlup oldu 2-3

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta oynanan maçta Sultanbeyli deplasmanda Tekirdağ’ı 3-2 mağlup ederek haftayı karlı kapattı.

5.03.2013 18:47:00 0
Tekirdağspor evinde ilk kez mağlup oldu 2-3

 Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü saat 13.30 da başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmanın 6.dakikasında Reha’nın ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golü üzerinde çabuk atan Tekirdağspor 15.dakikada Bülent ile golü bularak beraberliği sağladı. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikaları büyük çekişmeye sahne oldu.

 

KONUK EKİP FARKI İKİYE ÇIKARTTI

Taraftarının desteğini arkasına alarak galibiyet golü arayan Tekirdağspor savunmasının yaptığı hatalarla kalesinde ikinci golü gördü. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Reha kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Kalesinde mağlubiyet golünü gören Tekirdağspor oyun disiplininden koptu. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen konuk ekip üçüncü golü de 33.dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Tekirdağspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Reha kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

İLK KEZ YENİLDİ

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı mağlup kapatan Tekirdağspor ikinci iyi başladı. Kontrollü oyunla birlikte farkı indirmeye çalışan Tekirdağspor arzuladığı gole 47.dakikada Hakan Pehlivan ile ulaştı. Taraftarının desteği ile beraberlik golünü aramaya çalışan Tekirdağspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 87. dakikasında Tekirdağspor’dan Özkan direk kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.Tekirdağspor bu mağlubiyetle liderlik fırsatını değerlendiremezken 36 puanla üçüncü sıradaki yerini korudu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10