Lidere nazar değdi

Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol M grubunda lider olarak mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı Tekirdağ Gençlikspor Erkek Voleybol Takımına konuk oldu. Te

5.03.2013 18:51:00 0
Lidere nazar değdi

 Çerkezköy Haber - Deplasmanlı Bölgesel Erkekler Voleybol Ligi’nde ilçemizi başarılı bir şekilde temsil eden Atatürk İlköğretim Okuluspor haftayı mağlubiyet ile kapattı.

 

EZİCİ SKORLA BAŞLADI

Büyük bir taraftar kitlesi önünde karşılaşmaya başlayan Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol takımı etkili bir giriş yaptı. Rakibin etkili başlamasını bulduğu sayılarla yavaşlatan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı 4 sayılık bir farkla öne geçerek durumumu 6-2’ye taşıdı. Set başında iyi bir seri ile başlayan temsilcimiz teknik molanın son sayılarına kadar aradaki sayı farkını korumaya devam etti. Maçı kazanarak playoff yolunda büyük bir avantaj yakalamak isteyen Tekirdağ Gençlikspor Erkek Voleybol Takımı ise set başında oyun hâkimiyetini rakibine kaptırmaktan kurtulamadı. Tahsin’le bulduğu iki sayılık seri ile temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ilk teknik molayı 8–2’lik üstünlük ile tamamladı.
 

BİR SAYIYA KADAR İNDİRDİ

Set başında hata ile başlayan Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası hatalarını telafi ederek sahaya çıktı. Bulduğu seri ile temsilcimiz arasında sayı farkını bir sayıya kadar indiren Tekirdağ Gençlikspor Takımı durumu 9–8 getirdi. Rakibinin mola sonrası baskın oyunu karşısında küçük bir bocalama yaşayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı yeniden toparlanıp ataklarına hız verdi. Üç oyuncusu sakat olduğu için yedek bir kadroyla çıktığı maçta temsilcimiz sayı bulmakta zorlandı. Durumun 12–12’ eşitliğin geldiği karşılaşmada iki takımda hata yapmamak için büyük bir özveri gösterdi. Son sayılara doğru ataklarına hız veren temsilcimiz Çerkezköy Atatürk Erkekler Voleybol Takımı ikinci teknik molaya da 16-13 önde girmesini bildi. Mola sonrası hatalarını çok iyi telafi ederek çıkan konuk takım Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı yakaladığı serilerle aradaki sayı farkını yedi sayıya kadar taşıdı. Rakibine kolay kolay sayı şansı tanımayan temsilcimiz her çıktığı ataktan sayı ile döndü. Durumun 20-13 olarak gelinen maçta Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı son sayılara doğru tutuk bir oyun sergilemeye başladı. Rakibin hata yapmaya başladığı maçta bulduğu dört sayılık seri ile aradaki sayı farkını düşürmeye çalışan Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı etkili bir oyun sergilemeye çalıştı. Aradaki sayı farkının dört sayı düşürmek için baskılı oynayan rakibine karşılık ataklarını yeniden hızlandıran temsilcimiz aradaki sayı farkını yeniden açarak ilk seti 25-17 önde girmesini bildi.
 

ÜÇ OYUNCUSU EKSİK OYNADI

Kadroda sakatlıklardan dolayı büyük eksiklerle çıktığı maçta ilk seti güzel bir sayı ile alan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı ikinci setin başında pasif bir oyun sergilerdi. Aradaki sayı farkını dört sayılık bir averajla açan ev sahibi Tekirdağ Gençlikspor Erkek Voleybol Takımı büyük avantaj yakaladı. Manşet ve blok hatalarına bir türlü engel olamayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol  Takımı toparlanamadı. Aradaki sayı farkını beş sayıya kadar taşıyan Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol takımı ilk teknik molaya 8–3 önde girdi. Rakibinin mola öncesi baskılı oyununa ikinci teknik mola sonrası sayılarla karşılık veren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı aradaki sayı farkını eriterek durumu eşitledi. Durumun 10-10 olduğu maçta iki takımda büyük bir sayı arayışına girdi. Hata yapmamaya dikkat eden Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı Emre’nin bulduğu iki sayılık file altı sayılarla öne geçti. İyi bir oyun çıkarmaya başlayan temsilcimiz yaptığı sayılarla taraftarlardan büyük bir alkış aldı. Özelikle file altı sayılarla rakibini manşet hatalarına zorlayan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ikinci teknik molanın son sayılarına doğru aradaki sayı farkını dört sayıya kadar taşıyarak ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi.
 

DURUM 1-1 OLDU

Mola sonrası yeniden oyundan düşen Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı rakibin bulduğu seri karşısında kendi toparlayamadı. Mola sonrası oyuna hızlı bir şekilde giren Tekirdağ Gençlikspor Erkek Voleybol Takımı aradaki sayı farkını hızla eritip iki sayılık bir averajla öne geçti. Sahasında gördüğü 6 sayı karşısında oyun motivasyonu düşen konuk takım Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı yeniden toparlanma yoluna gitti. Kısa kısa serilerle aradaki sayı farkını eriterek durumu yeniden beraberliğe taşıyan temsilcimiz setin son sayılara doğru ataklarını hızlandırdı. Beraberliğin eksik olmadığı maçta eşitlik bozulmayınca set sayısı uzadı. Durumun 26-26’ya gelinen maçta iki sayılık kısa bir seri bulan ev sahibi Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol takımı ikinci seti 28–26 önde girerek durumu 1-1’e taşıdı
 

SAYI BULMAKTA ZORLANDI

Eşitliğin sağlandığı maçta iki takımda üçüncü seti almak için maça hızlı bir giriş yaptı. Özelikle hücumda yaşanan sakatlıklardan dolayı sayı bulmakta zorlanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı rakibinin peşini bırakmadı. Sayı ya sayı ile karşılık verilen maçta durumun 4-4 gelindiğinde ev sahibi Tekirdağ Gençlikspor ilk teknik molanın son sayılarına doğru yaşadığı savunma hatalarından dolayı sayı bulmakta zorlandı. Rakibin hatalarını çok iyi değerlendiren Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol takımı bulduğu dört sayılık seri ile ilk teknik molaya 8-4 önde tamamlamasını bildi
 

YENİDEN ATAK GELİŞTİRMEYE BAŞLADI

İlk teknik molayı önde bitirmenin verdiği motivasyonla oyuna hızlı giren temsilcimiz Çerkezköy Atatürk ilköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı sayı farkını yaptığı etkili hücumlarla altı sayıya kadar taşıdı. Ardaki sayı farkını kısa kısa sayılarla aza indiren ev sahibi Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı durumu eşitleyip yeniden öne geçti. İki takımında üçüncü seti almak için büyük bir baskı ile oynarken Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı 2 sayılık seri ile sayı farkını dört sayıya kadar taşıdı. Rakibin bulduğu sayılara kısa sürede cevap veren Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Takımı yeniden durumu eşitledi. Karşılıklı sayılarla skorun 14–14 olduğu maçta Tekirdağ Gençlikspor son atakları ile ilk teknik molaya 16–14 önde tamamladı. Mola sonrası toparlanan temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı yeniden atak geliştirmeye başladı. Atakların yanı sıra rakibinde gelen sert smaçları güzel manşetlerle karşılayan temsilcimiz yeniden öne geçmeyi başardı. Bir sayı farkın iki takım arasında değişen maçta son durumu 20-19 olurken Tekirdağ Gençlikspor’un uyguladığı seri ile sayı farkı 4 sayıya kadar taşınarak skor 24-20’ye geldi. Son sayı bulmak için baskı uygulayan ev sahibi Tekirdağ Gençlikspor temsilcimizin baskısı altında sayı bulmakta zorlandı. Üçüncü setin son sayısına büyük bir çaba harcayan Tekirdağ Gençlikspor rakibin manşet hatsından alarak 25–22 önde tamamladı.
 

KIL PAYI RAKİBİNE KAPTIRDI

İlk seti almasına rağmen sonraki iki seti kaybeden Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı dördüncü seti kazanmaya çıktı. Sayı bulmakta sıkıntılar yaşayan konuk ekip dördüncü setin başında oyun hâkimiyetini rakibine kaptırdı. Dört sayılık avantajla oyuna başlayan Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı ilk teknik molaya 8-4 önde girdi. İlk teknik molanın sonrasında iyi bir oyunla çıkan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor durumu yeniden eşitleyip öne geçmeyi başardı dördüncü seti almak için her iki takımda büyük bir çaba içerisine girdi. Karşılıklı sayıların gelindiği ikinci teknik molanın son sayıları da durumun 15-15 gelindiğinde son atağında etkili smacıyla Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol Takımı ikinci teknik molaya 16-15 önde girdi.
 

3-1 GALİP SAHADAN GALİP AYRILDI

Teknik molayı tek sayı bir sayı ile rakibine kaptıran temsilcimiz Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkekler Voleybol Takımı mola sonrası pasif bir oyunla sahaya çıktı.
Aradaki sayı farkını beş sayı kadar açan Tekirdağ Gençlikspor Takımı 20’li sayılara önde girerek büyük bir avantaj yakaladı. Üzerindeki baskıyı atmakta zorlanan Çerkezköy Atatürk İlköğretim Okuluspor takımı kısa süreli serilerle aradaki sayı farkının açılmasına engel oldu. son sayılara doğru ataklarını hızlandıran Tekirdağ Gençlikspor Erkekler Voleybol takımı bulduğu sayılarla dördüncü seti 25-21galip gelerek sahadan 3-1  galip ayrılarak puanını 9 taşıdı. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz Atatürk İlköğretim Okuluspor Erkek Voleybol Takımı ise ligdeki ilk yenilgisini aldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10