Gönül elçileri çığ gibi artıyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından; toplumda 'gönüllülük' kavramına yönelik farkındalık geliştirmek, gönüllü çalışmanın yaygınlaşmasını sağlamak, toplumsal kalkınma

Malkara 6.03.2013 19:53:00 0
Gönül elçileri çığ gibi artıyor

 MALKARA’DA TANITILDI

Malkara Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantıya Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya, Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve eşi, Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya ve eşi, kurum müdürleri ve muhtarlar eşleri birlikte katıldı. Toplantıda konuşan Malkara Kaymakamı Mahmut Halal toplantıda bulunan bulunamayan yardımsever, iyiliksever tüm Malkaralıları, gönül elçisi, gönüllerin elçisi olmaya davet etti.
 

HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Toplantıda konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Tekirdağ İl Müdürü Resul Darama da gönül elçiliği ve koruyucu aile ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya'nın eşi Hatice Nur Yerlikaya ise amaçlarının kentin tüm kesimleriyle; amiri, memuru, esnafı, tüccarı ve yerel yöneticileri ile hep beraber bu projeyi, Tekirdağ kamuoyunun gündemine taşımak olduğunu ifade etti. Projenin amacının; toplumsal kalkınmayı sağlamak için; el birliği, güç birliği hepsinden önemlisi gönül birliği yaparak, yardıma muhtaç insanlarımıza, toplumun dezavantajlı kesimindeki insanlara el uzatmak olduğunu ifade eden Yerlikaya “Yavrularımızı sıcak, özlemlerini duydukları yuvalarına hepsini kavuşturana dek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edecek” dedi.
 

SEKİZİNCİ SIRADA

Tekirdağ’ın 5 bin 700 civarında Gönül Elçisi ile 8. sırada yer aldığını belirten Yerlikaya “Tekirdağlıların bu anlamlı projeyi sahiplenmesi mutluluk verici, ümit verici, tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey çocuklarımız içindir” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10