Taraftarımızdan özür diliyoruz

Tekirdağspor Kulübü Başkanı Gürsel Erbap, haftasonu oynanan ve Tekirdağspor’un kendi sahasında Sultanbeyli Belediyespor’a 3-2 kaybettiği maçın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Sultanbeyli Beled

7.03.2013 20:16:00 0
Taraftarımızdan özür diliyoruz

 Çerkezköy Haber - Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap, yaptığı açıklamada Sultanbeyli Belediyespor maçını ve yaşanan olayları değerlendirirken Tekirdağ halkından ve önde gelenlerinden destek istedi.

 

TEBRİK ETTİ

Hafta sonu Sultanbeyli Belediyespor karşılaşmasının ligin en güçlü iki ekibinin mücadelesine sahne olduğunu ifade eden Tekirdağspor Başkanı Gürsel Erbap “ Karşılaşmanın ilk yarısı rüzgârın etkisiyle rakip takımın kontrolünde ve üstünlüğünde geçmiş olsa da ikinci yarı sporcularımız toparlanarak önce oyunda ki dengeyi ve ardından üstünlüğü ele geçirerek maçı kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydular. Sultanbeyli Belediyespor takımını aldıkları galibiyetten ötürü tebrik ederim” dedi.
 

TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmada kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür eden Erbap “Bundan önceki haftalarda olduğu gibi bu haftada da stadyumu tıklım tıklım doldurarak maç boyunca desteklerini sürdüren taraftarımıza galibiyet sevinci yaşatamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Taraftarımızın maç sonunda takımlarını sahiplenerek destek vermesi bizlerin en büyük sevinç kaynağı olmuştur. Kendilerine buradan şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Maç esnasında maalesef istemediğimiz bazı münferit olaylar yaşanmıştır. Sonuç her ne olursa olsun stadyumdaki bazı kişilerin bu tür tahriklere kapılmadan sükûnet içerisinde takımlarını desteklemelerini beklerdik” dedi.
 

“HAKEM HATALARI OLUMSUZ ETKİLİYOR”

Hakem hatalarından dert yanan Erbap “ Sezon başından bu yana hakemler hakkında konuşmamayı prensip haline getirmiş bir kulübüz ve bu tür konuşmaların Türk sporuna hiçbir fayda getirmeyeceğini düşünüyoruz. Ancak bazen istemesek de bazı hatalar her takımlarda olduğu gibi bizleri de olumsuz etkilemektedir.Lig oldukça uzun bir maraton ve bizler şartlar ne olursa olsun, yönetim, teknik heyet, sporcu şampiyonluğa inanmış bir aileyiz. Bu dakikadan sonra bir aile edasıyla çalışmalarımızı sürdürüp maçlarımızı kazanarak lig sonunda da şampiyonluk kupasını kaldıracağımıza canı gönülden inanıyorum” diye konuştu.
 

MADDİ DESTEĞİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Takıma maddi desteğin her zaman olması gerektiğini ifade eden Erbap “Bugüne kadar kısıtlı maddi imkânlarla gözle görülür olan bu başarıyı yakalayan Tekirdağspor ailesi olarak bizler, Tekirdağsporumuzun eski günlerine kavuşması için taraftarı, sivil toplum kuruluşları ve ilimizin önde gelenlerinin maddi ve manevi desteklerini yakından hissetmek istiyoruz. Elimizde profesyonel lige çıkmamız için büyük bir fırsat varken bizler bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz; ancak az önce de değindiğim gibi bizler aile fertleri gibi bütünleşerek takımımıza sahip çıkmalıyız. Herkes şunu bilmeli ki başarı çok uzak değil, profesyonel lige çıktığımızda her şey çok daha sağlıklı ve Tekirdağımıza yakışır şekilde olacaktır” dedi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10