Kadınlar Başımızın Tacıdır!

Ülkemizde bugüne kadar eşine bir çiçek dahi almamış erkeklerin olduğunu ifade eden HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Adak “Eşlerine ve annelerine vermeleri üzere erkeklere karanfil verelim dedik. T?

Çerkezköy 8.03.2013 21:30:00 0
Kadınlar Başımızın Tacıdır!

 Hak ve Eşitlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Adak,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne farklı bir boyut kazandırdı. Erkeklere kırmızı ve beyaz karanfiller dağıtarak bir farklılık oluşturdu.


HAK VE EŞİTLİĞİ GÖZETEN BİR PARTİYİZ
Hak ve Eşitlik Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Muzaffer Adak, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe farklı bir boyut kazandırdı. Çerkezköy sokaklarında, kadınlar yerine erkeklere karanfiller dağıtan Adak “Tüm hayatları boyunca eşlerine, analarına en sevdiği kadınlara bir çiçek götürmemiş erkeklerimiz var. Biz hak ve eşitliği gözeten bir partiyiz. Sadece 8 Mart değil, kadınlarımız her gün baş tacımızdır. Bugün için karanfillerimizi, hayatlarında en sevdiği kadınlara versinler diye erkeklerimize dağıtmak istedik.  Herkesin sevdiğine bir çiçek vermesini amaçlayarak böylesine bir çalışma gerçekleştirdik” dedi.

MÜCADELEYE BEKLİYORUZ
Gözü yaşlı analara, yenilerinin eklenmemesinin ancak HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu sayesinde engellenebileceğini söyleyen Adak, “Gözü yaşlı şehit analarımızla birlikte, gözyaşı döken ve her an bu vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan anaların gözüne yaş, bağrına taş koyan suçluların cezalandırılması için her zaman, her türlü mücadelede efsane komutanımız Osman Pamukoğlu’nun askerleri olarak hazır olda bekliyoruz” dedi. Gözü yaşlı anaların endişe etmemesini söyleyen Adak, “Tüm kadınlarımızı, onurlu bir yaşam için Paşamız Osman Pamukoğlu ile mücadeleye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

KADINLAR OMUZLAR ÜZERİNDE TAŞINMALI
Kadınların her zaman başı dik olması gerektiğini anımsatan Muzaffer Adak “Her zaman Atatürk’ün izinde giden ve Atamızın şu sözünü ana felsefemiz olarak kabul etmiş bir partiyiz. ‘Kahraman Türk kadını! Sen yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layıksın’ Dünyanın en kahraman kadını bizim kadınımızdır.  Türkiye Cumhuriyetinin emekçi, onurlu kadınlarına saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10