Hastane yönetiminden kadınlara ziyaret

Özel Çerkezköy Hastanesi yetkilileri, Kadınlar Günü dolayısıyla siyasi parti kadın kollarını ziyaret etti.

Çerkezköy 8.03.2013 21:32:00 0
Hastane yönetiminden kadınlara ziyaret

 “BU YIL BİZLER ZİYARET ETTİK”

Dün gerçekleşen ziyarete Özel Çerkezköy Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Alkan ve Mali İşler Müdürü Seda Tuzluca katıldı. İlk ziyaretlerini 11.30’da Ak Parti İlçe Kadın Kollarına yapan Hastane yetkilileri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nuray Yeşil’e çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı. Halkla İlişkiler Müdürü Leyla Alkan “Kadınların sadece bir günü olmamalı her gün kadınlar günü olmalı. Kadınlar, tarih boyunca üretimin her aşamasında yer aldıkları halde gerek ekonomik, gerek toplumsal gelişmelerden yeterince pay alamamış ve dünyada en fazla dışlanan ve yoksullaşan kesim olmuşlardır. Kadın olmanın, özellikle de gelişmekte olan bizim gibi ülkelerde zorluğu yadsınamaz bir gerçektir” dedi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini  dile getiren Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nuray Yeşil “Sadece bir güne sığmaz. Bu özel gün 365 gün olsa bile kadınların sorunlarını anlatmakla bitiremeyiz” dedi.

ÇALIŞAN KADINLARIN SORUNLARI KONUŞULDU
Leyla Alkan ve Seda Tuzluca daha sonra MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nebahat Kolar’ı ziyaret etti. Hastane yetkilileri, Kolar’a çiçek takdim ederken, ziyarette çalışan kadınların sorunları konuşuldu. Her kadının mutlaka ekonomik özgülüğünü elinde tutması gerektiğini ifade eden Kolar “Dünyamızda olsun ülkemizde olsun kadınlar hep ikinci planda yer alıyorlardı. Şimdi artık öyle değil kadınlarımız ekonomik özgülüklerine artık kolayca kavuşabiliyorlar. Çalışma alanları artık genişlemiş durumda her şekilde okuyabiliyorlar  ve çalışabiliyorlar” dedi.

“HER GÜN BEŞ KADIN ŞİDDETTEN ÖLÜYOR”
AK Parti ve MHP ziyaretlerinden sonra Özel Çerkezköy hastanesi yetkilileri son olarak da CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları’nı ziyaret etti. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan her gün beş kadının şiddetten dolayı hayatını kaybettiğini ifade ederek “Kadınlarımız her alanda şiddet görüyor. Çalıştırılıyorlar çalıştıklarının karşılığını alamıyorlar. Hep arka planda bırakılıyorlar. Bizler güçlü toplumda yaşamak istiyorsak kadını bir birey olarak görmeliyiz. Kadın eğitimde ve iş alanında daha fazla söz sahibi olmalıdır. Söz konusu eşitlik üretme ürettiğinin sonuçlarından pay alma eşitliği diyoruz. Cennet kadınlarımız ayaklarının altında diyoruz ama biz kadınlarımızı ayaklarımızın altına alıyoruz” dedi.

Haber / Ahmet Mutlu YILDIZ 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10