Geleneksel çay partisinde buluştular

Çerkezköy Haber - Gaziosmanpaşa İlkokulu, her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu çay partisiyle, bu yıl da öğrenci, öğretmen ve velileri bir araya getirdi. Canlı müzik eşliğinde ikramların ya

Çerkezköy 11.03.2013 09:49:00 0
Geleneksel çay partisinde buluştular

 KATILIM YOĞUNDU

Cumartesi günü saat 13.00’da Beylice Düğün Salonu’nda, Okul Aile Birliği ve Okul idaresi tarafından gerçekleştirilen çay partisine ilgi yoğundu. Düzenlenen eğlence programına Okul Müdür Vekili Erol Bükçün, Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Şahbudak,  Serken Müjgan Karagöz İş Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı. İkram ve çekilişlerin yapıldığı etkinlikte konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Neşe Şahbudak, bir gün önce kutlanan Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebeti ile katılımcıların 8 Mart Kadınlar gününü kutladı. Şahbudak “Okulumuzun öğretmen ve velilerinin geleneksel okul çayımızda bir araya gelmesinden onur duyuyorum. Okul idaresi ve velilerin dayanışmasının güzel bir örneği olan çay partilerimizle, okulumuzun ihtiyaç duyduğu eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Gelecek günlerin eğitim ve öğretim açısından daha da güzel olacağına inanıyorum” dedi.


YARINLAR DAHA GÜZEL OLACAK
Gaziosmanpaşa İlkokulu Müdürü Halit Ercan, emekliliği nedeni ile okul ve okul aile Birliğinin Çay Partisine katılmadı. Müdür Vekili Erol Bükçün, “Okulumuzun öğrencilerine daha kaliteli eğitim ve öğretim verebilmesi adına yapmış olduğunuz her çalışmayı taktirle karşılıyoruz. Bu nadide hizmetlerinizin, okul idaresi ve velilerimizle desteklenerek daha kaliteli öğretim verebileceğimize vesile olacağına inanıyorum. Böylesine yoğun bir katılım bizleri memnun etmiştir”dedi.  Konuşmaların ardından öğretmen ve veliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10