Dayanışmanın en güzel örneği

Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi idarecileri ve öğretmenleri Dayanışma ve moral gecesinde bir araya geldi. Birlik ve beraberliğin en güzel şekilde sergilenmiş olduğu gecede, okulun kız ve erkek folklor takımları,

Çerkezköy 11.03.2013 10:11:00 0
Dayanışmanın en güzel örneği
Çerkezköy Haber - Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi İdaresi tarafından düzenlenen dayanışma ve moral gecesinde öğretmenler stres attı.
 
VAR OLABİLMEMİZİN OLMAZSA OLMAZLARI
Cumartesi günü saat 19.30’da Pasha Otel’de gerçekleştirilen Program öncesinde konuşan Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fahri Candaş Dayanışma ve moral gecesini özellikle 8 Mart dünya Emekçi Kadınlar gününe denk getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Candaş  “Dünyada kadınların farklı muamelelere maruz kaldığı günümüzde, kadınların var olabilmemizin olmazsa olmazı oldukları bilincini her platformda dile getirmek zorundayız.  Tasvip edilmeyecek olumsuz her hareket yerilmeli, bu gibi olumsuzluklar ortadan kaldırılmalıdır. Tarihimizde kadınlarımızın erkeklerle birlikte her alanda varlığını ispat ettiği gerçeği göz ardı edilmemelidir.   Bu vesile ile başta okulumuzda eğitim ve öğretim alanında özverili çalışmalarıyla gelecek kuşakları yetiştirmeye çalışan bayan öğretmenlerimiz olmak üzere bütün kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum”  ifadelerini kullandı. 
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Moral gecesinin amacı olan birlik ve beraberlik üzerine de mesajlar veren Candaş  “Yoğun çalışma tempomuza rağmen yorulmadan ve bıkmadan eğitim ve öğretim alanında öğrencilerimize daha mükemmel bir öğretim sunabilmenin gayreti içerisinde oldunuz.  Hep birlikte daha güzel eğitimi amaçladığımız çalışmalarımızın yorgunluğunu bir nebzede olsun atabilmek adına tertip etmiş olduğumuz dayanışma ve moral gecemizde gönlünüzce eğlenmenizi istedik. Katılan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
 
HALK OYUNLARI SERGİLENDİ
Okul idaresi tarafından organize edilen, dayanışma ve moral gecesinde,  okulun kız ve erkek folklor ekipleri,  birbirinden güzel Ege Bölgesi oyunlarını sergiledi. Beden Eğitim öğretmeni Burhan Öztürk’ün tecrübelerinin,  her figüre yansıtıldığı halk oyunları gösterisi, salonda bulunanların hoşça vakit geçirmesine neden oldu.  Moral Gecesi,  değişik lezzetlerin ikramı ve canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.
 
Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10