CHP Gençlik Kolları yeni yönetimini tanıtıldı

21 Şubat’ta İl Yönetim Kurulu tarafından atanan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Çerkezköy 11.03.2013 19:38:00 0
CHP Gençlik Kolları yeni yönetimini tanıtıldı

 ATAMA YAPILDI

Önceki gün saat 13.00’da gerçekleştirilen toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel “Yönetim Kurulumuzun 17 Ocak 2013 günü 9 sayılı kararı ile atanması İl Yönetim Kurulu tarafından yapılmıştır. Gençlik Kollarımız ise 21 Şubat günü 12 sayılı kanun ile görevine başlamıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda varız ve sonuna kadar bu ülke için çalışacağız” diye konuştu.
 

“GENÇLER TÜKETİCİ KONUMA SÜRÜKLENİYOR”

Yeni yönetimin, Mustafa Kemal Atatürk’ün “ulusal egemenlik” ilkesi çerçevesinde, siyasal kararlara, gençlerin de talep, öneri ve şikâyetleriyle katılabilmesi için elinden gelen demokratik mücadeleyi yapmak üzere kurulduğunu belirten Sosyal ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Güven “ İçinden geçmekte olduğumuz günlerde, gençlerin gitgide popüler kültüre bağımlı bir şekilde tüketici konuma sürüklendiği ve siyasetten ciddi şekilde uzaklaştığı rahatlıkla gözlemlenmektedir. Bir nevi “önüne ne getirilirse” kabul edecek bir zihniyette yetiştirildiği ve kendi doğrularını ortaya koyamayacak şekilde etkisizleştirildiği görülmektedir.  2013 Türkiye’sinde halen ne istediğini bilemeyen ve dile getiremeyen ya da “başkaları tarafından bilinçli şekilde asimile edilen”  bir gençliğe sahip olmanın vermiş olduğu üzüntü, biz Cumhuriyet Halk Parti’li gençlerin birlikte mücadele etmesi için bir varlık nedeni oluşturmaktadır” dedi.
 

“GENÇLERİN DÜŞÜNCELERİNE AYNA TUTACAKTIR”

Çerkezköy’de önemli projelere imza atacaklarını ifade eden Güven “Çerkezköy’de; “sesini gür bir şekilde duyurmayı”, “doğruları göstermeyi” ve “gençlerin isteklerinin, geleceğinin ve umutlarının sözcüsü olmayı” kendisine ilke edinen Gençlik Kollarımız, ilçede gençlerin düşüncelerine ayna tutacaktır. Sadece bu düşünceleri yansıtarak değil, sorunlara çözüm arayarak da üzerine düşeni yerine getirecektir. Çerkezköy CHP Gençlik Kolları, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda politikalar üretecek, gençlerin geleceğini olumsuz etkileyecek kararlara demokrasi ve insan haklarını çiğnemeden, yasal yollarla müdahale etmeye çalışacaktır” diye konuştu.
 

“PROJELERİMİZ VAR”

Çerkezköy CHP Gençlik Kolları, büyüyen ve gitgide gelişen Çerkezköy’de yaşayan tüm gençlerin geleceğini düşünerek, sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket edeceğini ifade eden Güven “  Her alanda olduğu gibi gençliğe verdiği önem bakımından da Türkiye’nin en önde gelen partisi olan CHP’nin, parti programında söylediklerinin, Çerkezköy’de takipçisi olacağız.  Yönetimde yer alan arkadaşlarımızı saydıktan sonra sizlere, CHP’nin parti programında gençlik için gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği birkaç proje arasında “Gençlere istihdam olanağı, “sosyal güvenlik desteği”, “Gençlik ve kültür merkezleri”, “Gençlere yurt desteği”, “Sağlıklı bir gençlik”, “Uyuşturucu Tuzaklarının kurutulması” ve nice projeler yer alıyor. Şimdi size soruyorum, yukarıdaki başlıkların hangisi Çerkezköy gençliği için önemli değil? Bizce hepsi çok önemli. Bu yüzden de inandığımız değerler doğrultusunda tüm Çerkezköy gençliğinin bunlardan faydalanabilmesi için gereken demokratik bir mücadele gerçekleştireceğiz. Söz veriyoruz” dedi.
 

YENİ YÖNETİMİ TANITTI

Yeni yönetimi tanıtan Güven “ Gençlik Kollarımızın başkanlığını Tansu Altınel, üstlenecektir. Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Erkan Karabun, Sivil Toplum Kuruluşları, Sendikalar ve Odalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aylin Ülger, Sosyal ve Kültürel Etkinliklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Özgür Güven, Basım – Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Tolga Özcan, İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Gülşah Yurtsal, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Barış Sönmez, Parti İçi Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Volkan Ertuğrul, Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emine Elçin Dalgıç, Tanıtım ve Propagandadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Görkem Kırmızıgül, İnsan Hakları ve Ayrımcılıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Murat Sayan,  Üniversitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ozan Kozan, İlçe Sekreteri Nursu Çakır, Yönetim kurulu üyeliğinde ise Aykut Doyran, Aysun Kurt, Meltem Biryol ve Ufuk Tanyeri yer alıyor” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10