Korkmaz galibiyetten ötürü takımını kutladı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor’da Başkanı Ahmet Korkmaz hafta sonunda evlerinde konuk ettikleri Bağcılarspor karşılaşmasını değerlendirdi. Karşılaşmadan 4-2’lik gali

12.03.2013 16:51:00 0
Korkmaz galibiyetten ötürü takımını kutladı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz Bağcılarspor galibiyetini değerlendirdi.

 

TAKIMA TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün saat 13.00’de Kulüp binasında basın açıklaması gerçekleştiren Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “Lüleburgazspor karşılaşmasının ardından oyuncularımız ve teknik ekibimizle bu mağlubiyetin neden kaynaklandığını belirten toplantı gerçekleştirdik. Sorunun ne olduğunu bulmaya çalıştık. Bütün hafta bu şekilde yaptığımız toplantının yararlarını gördük. Neticesinde güzel bir atmosferde maça çıktık ve geriye düşmemize rağmen maçı çevirerek kazanmasını bildik. Uzun zamandır özlemini çektiğimiz bir galibiyet aldık. Bütün takıma ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 

“EMNİYET İLE TOPLANTI YAPACAĞIZ”

Bağcılarspor karşılaşması öncesi Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ile taraftarlar arasında üzücü olayların meydana geldiğini belirten Korkmaz “ Artık stadyumumuzda böyle üzücü olayların olmasını istemiyoruz. Taraftarımız hafta sonunu iyi değerlendirmek için maç izlemeye geliyor. Çerkezköy emniyetinin taraftarımıza karşı daha hassas olmasını istiyoruz. Kendi evimizde rahat bir ortamda maç oynamak istiyoruz. Taraftar grubumuzu yaşanan olayda sakinleştirmeye çalıştım. Sağ olsunlar taraftarlarımız da duyarlı davranarak olayların daha fazla büyümesinin önüne geçti. Aynı hassasiyeti Çerkezköy Emniyetinden de bekliyoruz. Bu konuya bir çözüm bulabilmek için Çerkezköy Emniyet Müdürü ile randevu aldım. Konu hakkında görüşerek bir daha böyle olayların yaşanmasının önüne geçmeye çalışacağız” dedi.
 

MESUT SALMAZ AFFEDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Lüleburgaz deplasmanında kırmız kart gördükten sonra yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Mesut Salmaz hakkında konuşan Korkmaz “  Mesut Salmaz hakkında verdiğimiz kadro dışı kararını teknik heyet ve futbolculardan gelen talep üzerine para cezasına çevirdik. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Tekirdağspor karşılaşmasında Mesut Salmaz kadroda olacak. İnşallah Tekirdağspor karşılaşmasından puanla dönerek deplasman kabusundan uyanmak istiyoruz. Herkes şunu bilsin ki Çerkezköyspor, kalan bütün maçlarını kazanmak için mücadele edecektir “ şeklinde konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10