İffet Kız Öğrenci Yurdu’na görkemli açılış

Fem ve Anafen Dershanelerinin Bağlı bulunduğu Çerkezköy Eğitim A.Ş. Şirketi Eğitim Hizmetlerine yeni bir yurt ekledi.

Çerkezköy 12.03.2013 16:53:00 0
İffet Kız Öğrenci Yurdu’na görkemli açılış

 AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gazi Osman Paşa Mahallesi Butçular Sokak’ta hizmete açılan İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışı dün saat 10.30’da gerçekleştirildi. Programda açılış konuşması gerçekleştiren Çerkezköy Eğitim Öğretim AŞ. Genel Müdürü Efrahim Özcan “5 katlı hizmete açılan kız öğrenci yurdumuz, resmi izninden sonra tahmini olarak 120 öğrenciye hizmet edecek. İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun lise ve üniversite okuyan kız öğrencilerin aile huzuru ve emniyeti ile hizmet vereceğini düşünüyoruz. Kız Öğrenci Yurdu’nun Çerkezköy’e kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

“ÇOK MUTLUYUM”

İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımında emeği geçen Çetin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin’in eşi Seval Çetin de, hizmete giren öğrenci yurdunu gördüğü zaman duyduğu memnuniyeti dile getirerek “1 yıl önce bu yurdun tamamlanması için bizim yanımıza geldiklerinde eşim ile bu konuyu paylaştım. Kısa bir süre içersinde yapılan desteklerle birlikte okuyan öğrencilerimize bu yurdu kazandırdığımız için duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum” diye konuştu. İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımında emeği geçen Seval Çetin’e katkılarından dolayı plaket verilirken, Çetin plaketini Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ın elinden aldı.
 

“TESLİM ETMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun üç yıl önce kabasının bittikten sonra hizmete geçirilmediğini söyleyen Çerkezköy Eğitim Öğretim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sözer “Bu yurdumuzun inşaatını iş adamlarımızın destekleri ile tamamladık. Bugün ise dizayn ile örnek teşkil eden İffet Kız Öğrenci Yurdu’nu teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. Sözer’e de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem tarafından plaket verildi.

“GENÇLERİMİZİN BAHTLARI AÇIK OLSUN”
Çerkezköy’e kazandırılan İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun açılışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem “Bugün Çerkezköy için mükemmel ve çok anlamlı bir gündür. Modern ve genel olarak ailelerin evlatlarını rahatlıkla teslim edebileceği yurda kavuşmuş bulunuyoruz. Bu yurdun arsasını bağışlayanlara da teşekkür ediyorum. Hizmet Allah yolunda Allah’ın yarattıklarına köle olmaktır. Önümüzdeki nesilleri yetiştirecek bu yurdumuzun ve gençlerimizin bahtları açık olsun” dedi. 
 

EMEĞİ GEÇENLERE PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların ardından İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun yapımında emeği geçen Dursun Ali Tever, Yılmaz Yavuz, Mustafa Balıkçı, Mustafa Birben ve Saim Buyruk’a, İffet Öğrenci Yurdu’nun arsasını bağışlayan Lütfiye Güveniş ve bu arsanın kazandırılmasına vesile olan Zehra Engin’e protokol üyeleri tarafından plaket takdim edildi.
 

 

 

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ

Plaket takdiminin ardından İffet Kız Öğrenci Yurdu’nun açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Eğitim Öğretim AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sözer birlikte kestiler. Kurdele kesiminin ardından Çerkezköy Eğitim Öğretim Aş, Genel Müdürü Efrahim Özcan konuklarına Kız Öğrenci Yurdu’nun odalarını ve etüt merkezilerini gezdirdi. 
 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Süleyman Kozuva, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca, Ercan Çorbacı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, Nuran Yeşil, Süleyman Ak, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Asbaş, ÇTSO Meclis Üyeleri Mesut İşlek, Rahmi Yılmaz, İsmail Sözüer, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin, Çerkezköy Müftüsü Bayram Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, Çerkezköy Ergene Havzası Sanayici ve İş Hayatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş, ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Umut Danış ile çok sayıda davetli katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10