İstiklal Marşı’nı en güzel onlar okudu

Raif Dinçkök İlkokulu’nda, 1 kademe 2,3 ve 4. sınıflar arasında İstiklal Marşını okuma yarışması düzenlendi. Yapılan yarışma sonucunda Elif Öztorun ve Burcu Çelikkol, İstiklal Marşın?

Çerkezköy 12.03.2013 16:53:00 0
İstiklal Marşı’nı en güzel onlar okudu

 ELİF ÖZTORUN VE BURCU ÇELİKKOL

Dün saat 13.00’da, Raif Dinçkök İlkokulu’nda, İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışması düzenlendi. Toplamda 12 öğrencinin katıldığı yarışma öncesinde, Türk Büyükleri anısına bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu. Yarışmada,  ses tonu, vurgu, telaffuz, beden dili ve hatasızlıklar kıstas olarak belirlendi. Yarışmaya öğrencilerden Bahar Koçak, Zehra Yalçın, Elif Öztorun, Burcu Çelikkol, Serkan Ceyhan, Fatma Özdemir, Nagihan Yılmaz, Gaye Amış, Burcu Öztorun, Veysi Kılınç, Yusuf Aydoğdu, Süleyman Ceylan, Beyzanur Şimşek ve Sedanur İpçi katıldı. Bazı öğrenciler İstiklal Marşı’nı ikili olarak okudu.
 

50 TL ÖDÜL

Öğrencilerin İstiklal Marşı’nı okumasının ardından on kişilik jürinin değerlendirmesi sonucunda 92 puanla Elif Öztorun ve Burcu Çelikkol en güzel İstiklal Marşı’nı okuyanlar olarak tespit edildi. Yarışmaya katılan her öğrenciye Okul Müdürü Mervan Yıldız tarafından bir kol saati hediye edilirken, birinci seçilen Elif Öztorun ve Burcu Çelikkol’a ayrıca 50’şer TL para ödülü verildi.
 

BEŞ KITASINI OKUDU

Gerçekleştirilen programda ana sınıfı öğrencisi Yavuz Göktuğ İller de, 3,5 yaşında olmasına rağmen İstiklal Marşı’nın 5 kıtasını okuyarak alkış topladı. Yazmayı dahi bilmeyen Yavuz Göktuğ İller’e de, diğer öğrencilere olduğu gibi hayatının ilk hediyesini,  Okul Müdürü Mervan Yıldız verdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10