Köy yollarının yapımında kullanılacak

Tekirdağ’da Vali Ali Yerlikaya Başkanlığında 5’i il merkezinde, 1’i Çorlu’da, 1’i Çerkezköy’de ve 1’i de Hayrabolu’da olmak üzere, İl Özel İdaresine ait 8 gayrimenkulün satış?

Tekirdağ 13.03.2013 18:15:00 0
Köy yollarının yapımında kullanılacak

 ÜRETEN VE ÇALIŞAN BİR KENT

Polisevi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ’ın üreten ve çalışan bir kent olduğunu ifade etti. Şehrin gelirinin giderinin çok üzerinde olduğunu ifade eden Yerlikaya, “Büyükşehir olan şehrimiz marka şehir olma yolunda hızla ilerliyor. Şehrimizi bu süreçte hak ettiği yere el birliği ile götüreceğiz” dedi.

GAYRIMENKULLER SATILACAK
Yerlikaya gayrimenkullerin satışından elde edilen gelirin,  toplam 1.700 kilometre olan köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasında ve köy ve mahallelerin diğer ihtiyaçlarının giderilmesinde kullanılacağını belirtirken, toplantıya Yerlikaya’nın yanı sıra  Vali Yardımcısı ve Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Orhan Perçinlioğlu ve üyeleri ile, İl Genel Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu başkan ve üyeleri, il merkezi ve ilçelerden gelen gayrimenkul ve emlak danışmanlığı firma sahip ve temsilcileri,Trakya Gazeteciler Birliği Derneği Başkanı Naci Akyazı ve başkan yardımcısı Özkan Dikmen katıldı.

Haber / Sevay KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10