Veliköyspor Marmaracıkspor’u ağırlayacak.

Süper Amatör Lig’de son üç haftayı bir puan ile geçen Veliköyspor saha ve taraftarı önünde son haftaların formda ekibi Marmaracıkspor’u konuk edecek. Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanacak olan

15.03.2013 17:52:00 0
Veliköyspor Marmaracıkspor’u ağırlayacak.

 Çerkezköy Haber - Veliköyspor 14.hafta karşılaşmasında evinde Marmaracıkspor ile karşı karşıya gelecek.

 

EVİNDE OYNADI

Ligin ikinci yarısında istediği sonuçları alamayan Veliköyspor ligin 13.hafta karşılaşmasında evinde Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Her iki takımında üç puan parolası ile başladığı karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran Veliköyspor geliştirdiği pozisyonları değerlendiremedi. İlk devrenin son dakikalarında bir gol bulan konuk ekip Muratlı Belediyespor bulduğu golle ilk devreyi önde tamamladı.
 

PUANSIZ KAPATTI

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Veliköyspor ikinci devreye iyi başlayarak sağlı sollu ataklarla beraberlik için yüklendi. Ancak savunmasında hata yapmayan Muratlı Belediyespor geliştirdiği kontra ataklarda ikinci gol mücadelesi verdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında bir gol daha bulan Muratlı Belediyespor karşılaşmadan da 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.
 

GALİBİYET İLE KAPATTI

Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Marmaracıkspor ise bir önceki hafta deplasmanda Ulaş Belediyespor’a konuk oldu. Her iki takımında üç puan ile çıktığı karşılaşmada atak bir futbol ortaya koyan Marmaracıkspor Serdar’ın ayağından bulduğu şık golle ilk devreyi önde tamamlamasını bildi. Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Ulaş Belediyespor ikinci devre geliştirdiği ataklarda istediği beraberlik golünü bulamadı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalışan Marmaracıkspor ilk golün sahibi Serdar ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 2-0’lık üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

‘HEDEFİMİZ GALİBİYET’’

Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla Marmaracıkspor karşılaşması hazırlıklarını sürdüren Veliköyspor yarın yapacağı son antrenmanla maç saatini beklemeye başlayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, son üç haftadır beklemedikleri sonuçlar aldıklarını ifade ederek ‘Şarköyspor karşılaşmasının ardından Muratlı Belediyespor’u konuk ettik. Karşılaşmada şansız goller yiyerek karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldık. Her iki karşılaşmadan da üç puanı hedeflememize rağmen istediğimiz elde edemedik. Şimdi önümüzde Marmaracıkspor karşılaşması var. Saha ve taraftarımız önünden üç puanla ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.
 

MAÇ BUGÜN OYNANACAK

Veliköyspor ile Marmaracıkspor, Veliköy Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10