Sitespor’da tek hedef galibiyet

Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor yarın oynayacağı Ulaş Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Sitespor Kulüb?

15.03.2013 17:53:00 0
Sitespor’da tek hedef galibiyet

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig 14.hafta karşılaşmasında Sitespor, Çerkezköy’de Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

VELİMEŞE’YE FARKLI MAĞLUP OLDU

Bir önceki hafta deplasmanda Marmaracıkspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Sitespor 13.hafta karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. İlk dakikalardan itibaren Sitespor kalesinde etkili bir futbol ortaya koyan Velimeşe Belediyespor Eraycem’in ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk dakikalarda gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Konuk ekip Velimeşe Belediyespor Şafak’ın arka arkaya gelen iki golü ile farkı üçe çıkardı. İlk devrenin son dakikalarında golcü oyuncusu Şafak ile bir gol daha bulan Velimeşe Belediyespor ilk devreyi 4-0 önde tamamladı. Sitespor rakibi karşısında varlık gösteremedi. Ataklarını sürdüren konuk ekip Belediyespor Şafak’ın ayağından bir gol daha bularak karşılaşmadan 5-0’lık üstünlük ile ayrıldı.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Velimeşe Belediyespor karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta için yaptığı antrenmanlarla yarın oynayacağı Ulaş Belediyespor karşılaşması hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
 

‘’ZOR BİR KARŞILAŞMAYA ÇIKACAĞIZ’’

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Ulaş Belediyespor karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacaklarını ifade ederek” zorlu ve heyecanın bol olduğu bir karşılaşmada üç puan mücadelesi vereceğiz. Her iki ekip de sahaya kazanmak için çıkacak. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 

 ‘’HEDEFİMİZ GALİBİYET’’

Velimeşe Belediyespor karşısında aldıkları farklı mağlubiyet ile taraftarlarını üzdüklerini belirten Ersan Karamehmetoğlu ‘’sezon öncesi belirttiğimiz gibi bizler üst sıraları hedefliyoruz. Velimeşe Belediyespor karşısında aldığımız farklı mağlubiyet ile taraftarımızı üzdük. Şimdi önümüzde zorlu bir maç daha var. Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek hem geçtiğimiz haftanın telafi yapmak istiyoruz hem de haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz. Taraftarlarımızı Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumuna bekliyoruz’’ diye konuştu.
 

MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

Sitespor ile Ulaş Belediyespor ligin on dördüncü hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.
 

3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Haftaya lider durumda giren Çorlu Gençlerbirliğispor üçüncü sırada bulunan Muratlı Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Ligin kaderi açısından büyük öneme sahip olan karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda seyircisiz oynanacak. Bu zorlu karşılaşma ise yarın saat 14.00’de başlayacak. Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Çorluspor ile Çorlu derbisinde Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. İki ekip açısından da büyük öneme sahip olan karşılaşma Pazar günü oynanacak. Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise 13.00’de başlayacak. Ligde şampiyonluk hedefleyen Velimeşe Belediyespor ise evinde Şarköyspor’u konuk edecek. Velimeşe Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Çorlu Gençlerbirliğispor 30

 

2- Velimeşe Belediyespor 26

 

3- Muratlı Belediyespor 24

 

4- Şarköyspor 21

 

5- Veliköyspor 18

 

6- Marmaracıkspor 15

 

7- Çorlu Sanayispor 13

 

8- Sitespor 11

 

9- Ulaş Belediyespor 10

 

10- Çorluspor 9

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10