Tekirdağ'da 10 futbol hakemi terfi etti

Tekirdağ Değirmenaltı Mahallesindeki Bahçe Restaurantta düzenlenen törenle 10 futbol hakemi il hakemliğine terfi ettirildi ve kokartları kendilerine takılmak üzere verildi.

17.03.2013 16:43:00 0
Tekirdağ

 Eksiksiz bir organizasyonla yürütülen gecede konuşan Tekirdağ Futbol İl Hakem Komitesi Başkanı Rıza Özahioğlu, Tekirdağ futbol hakemliğinin ileri düzeyde olduğunu ve her geçen gün bir adım daha ileri gittiğini belirterek, “Biz Cüneyt Çakır gibi hakemleri örnek alıyoruz. Gözümüz oralarda. Trakya’dan Hasan Baş, Ülkü Tırpancı gibi hakemler yetiştirdik. Şimdi ise Özgür Yankaya gibi hakemlerin yerinde olmak istiyoruz. Cüneyt Çakır, Doğan Babacan’dan sonra Türk Hakemliği’nde idol olmuştur. İçimizdeki hakem arkadaşlarımızdan bu idole ulaşacak arkadaşlarımız çıkacaktır.” dedi.

 

KOKARTLARI TAKILDI

Özahioğlu’nun konuşmasından sonra il hakemliğine terfi eden Şevket Erten, Emre Zafer Korkut, Fatih Aktürk, Murat Topuz, Eray Akbaş, Barış Acar, Sertaç Evin, Serkan Eryılmaz, Yahya Cenk Aybaş ve Arif Çolak isimli aday hakemlere kokartları takılırken lisansları verildi.
Gecede önümüzdeki yıl FİFA hakemliğine terfi edecek olan Neslihan Muratdağı ile il hakemlerinden Sedef Aktan şıklıkları ile dikkat çekti. Gece geç saatlere kadar sürerken çevre il ve ilçelerden gelen hakem ve gözlemciler de ağırlandı. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10