Tekirdağspor’u Çerkezköyspor da durduramadı

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Tekirdağspor’a konuk oldu. Büyük çekişmenin yaşandığı karşılaşmada on kişi kalmasına rağme

17.03.2013 16:43:00 0
Tekirdağspor’u Çerkezköyspor da durduramadı

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig 21.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Tekirdağspor’a dört golle mağlup oldu.

 

13.30’DA BAŞLADI

Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Cumartesi günü saat 13.30’da oynanan karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetirken, yardımcılıklarını ise Ahmet Kaan Ahıska ve Yusuf Selim Doğru yaptı. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Tekirdağspor saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. İlk dakikalarda gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

TEKİRDAĞSPOR ÖNE GEÇTİ

İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlere doğru Tekirdağspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini elinde tutan Tekirdağspor organize ataklarla temsilcimiz Çerkezköyspor kalesinde gol aradı. Tekirdağspor Birol ve Bülent ile yakaladığı önemli pozisyonları değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Tekirdağspor karşılaşmanın 20.dakikasında Birol Öztürk’ün ayağından bulduğu şık golle öne geçti.
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Gelen golle birlikte Tekirdağspor’lu oyuncular sevincini kendilerini desteklemeye gelen yüzlerce taraftarı ile paylaştı. Kalesinde gördüğü golün ardından toparlanan Çerkezköyspor Fırat ile yakaladığı önemli pozisyonu değerlendiremedi. Her iki takımın da atak bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Tekirdağspor 25.dakikada Bülent Çakmak ile bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle iki farklı mağlup duruma düşen temsilcimiz Çerkezköyspor oyun disiplininden kopmayarak golden bir dakika sonra Zülküf’ün golü ile farkı bire indirdi.
 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilk otuz dakikası Tekirdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile geçildi. İlk devrenin sonlarına doğru Tekirdağspor yine baskısını artırdı. Yarı alanından çabuk çıkan Tekirdağspor ileride Birol’u topla buluşturarak gol arasa da aradığı üçüncü gole kavuşamadı. İlk devrenin son dakikalarında bulacağı golle ikinci devreye avantajlı girmek isteyen temsilcimiz Çerkezköyspor ise arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımın da geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Tekirdağspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

BERABERLİĞİ ARADIK

İlk devreyi galip kapatan ev sahibi ekip Tekirdağspor ikinci devreye de kontrollü başladı. Çerkezköyspor ilerleyen dakikalara doğru rakip kalede beraberlik golü aradı. Ancak savunmada ve orta alanda Çerkezköyspor’a top yapma imkanı tanımayan Tekirdağspor üstünlüğünü devam ettirdi. Çerkezköyspor’un gol için yüklendiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Tekirdağspor önemli pozisyonları da değerlendiremedi.
 

BERABERLİK GOLÜ ALİ İLE GELDİ

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarına doğru heyecan gittikçe arttı. Ev sahibi ekip Tekirdağspor taraftarının desteği ile üstünlüğünü korumak isterken, konuk ekip Çerkezköyspor ise geliştirdiği organize ataklarla beraberlik golünü aradı.Ataklarını sürdüren Çerkezköyspor 74.dakikada Ali ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topu iyi takip eden Ali düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı.
 

10 KİŞİ İLE ÖNE GEÇTİ

Skorun 2-2’ye gelmesi ile birlikte karşılaşmada heyecan da giderek arttı. Her iki takımda rakip kalelerde galibiyet golünü aramaya çalıştı. Tekirdağspor’da Furkan Batuhan Çebi karşılaşmanın 81.dakikasında kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibi karşısında bir kişi eksik kalmasına rağmen çok iyi bir futbol ortaya koyan Tekirdağspor ateşli taraftarının desteği ile 84.dakikada golü buldu. Sol kanattan hızlı çıkan Tekirdağspor’da ceza sahası içine atılan topu iyi takip eden ilk golün sahibi Birol topu ağlara göndererek Tekirdağspor’u 3-2 öne geçirdi.
 

MAÇ FAZLASIYLA LİDERLİĞE YÜKSELDİ

Karşılaşmada tekrar mağlup duruma düşen Çerkezköyspor karşılaşmanın uzatma dakikalarında oyunu Tekirdağspor sahasına yıktı. Uzatma dakikalarında beraberlik golünü arayan Çerkezköyspor karşısında kontra ataklar geliştiren Tekirdağspor Nazım ile bir gol daha bularak maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 4-2’lik galibiyet ile ayrılan Tekirdağspor puanını 42’ye yükselterek maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Çerkezköyspor ise 23 puanda kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10