Özel Gülerçin Koleji şehitleri andı

Özel Gülerçin Koleji tarafından 18 Mart Şehitler günü münasebetiyle anma töreni düzenlendi. Törende İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi.

Çerkezköy 18.03.2013 21:11:00 0
Özel Gülerçin Koleji şehitleri andı

Çerkezköy Haber - 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma ve İstiklal Marşının kabulünün 92. Yıl dönümü dolayısıyla dün saat 14.30’da Özel Gülerçin Koleji’nde program düzenlendi. Programa okul idaresi, öğrenci velileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

“ÇANAKALE ZAFERİ TARİHİMİZDE ÖNEMİ BÜYÜK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan törende okul müdürü Süleyman Sezgin günün anlam ve önemi hakkında kısa bir konuşma yaptı. Sezgin konuşmasında Çanakkale zaferi hakkında kısa hikayeler anlattı. Sezgin, Çanakkale destanının tarihimizde büyük bir yeri olduğunu belirtti.
 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Okul Müdür Süleyman Sezgin’in konuşmasından sonra İstiklal Marşı’nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere okul idaresi tarafından ödüller verildi. Okul içerisinde düzenlenen yarışmada 1. kademede birinci olan Elif Azra Kum’un ödülünü İlköğretim Okul Müdür Yardımcısı Tuğba Zenginal verirken, 2. kademe birinci olan Münevver Dilara Alışık’ın ödülünü de Okul Kurucusu Bülent Gülerçin takdim etti. Okul’un 3/A Sınıfı öğrencilerinin “Vatan Sağolsun” adlı ortaoyununu sergilediği programda, öğrencilerden Ezgi Kırmızıgül tarafından Çanakkale Savaşında ordumuzun yaşadığı olayları anlatan kahramanlarımızdan hikayeler okundu.  Okulun 6/A ve 6/B sınıfı öğrencileri tarafından sahnelenen “Çanakkale Destanı ile Ya İstiklal Ya Ölüm” adlı oyunlar ilgiyle izlendi. Program şiirlerin okunması ve okullun Müzik öğretmeni Nükhet Öztürk yönetiminde hazırlanan Okul Korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10