Daha iyi hizmet için toplandılar

Tekirdağ’da Zihinsel, Ruhsal ve bedensel engellilere daha iyi hizmet verebilmek için Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Tekirdağ 22.03.2013 22:13:00 0
Daha iyi hizmet için toplandılar

 ACİL DURUMLARDA KURUMLARDA YERLEŞTİRİLİYORLAR

Toplantıya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevlileri ile Kumbağ Özel Bakım Merkezi, Barboros  Özel Bakım Merkezi  ile Çorlu Bayıroğlu Özel Bakım Merkezleri  Kurucu ve Sorumlu Müdürleri katıldı.   Toplantıda Zihinsel, Ruhsal ve Bedensel Özürlülere daha iyi nasıl hizmet edileceğiyle ilgili standartlar belirlenip öneriler görüşüldü. Özel Bakım Merkezlerinin özellikle yetişmiş elemanlarla ilgili kurs taleplerinin de gündeme geldiği toplantıda, Özel Bakım Merkezlerinin fiziki durumları, yemek listeleri çalışanlarının taşıması gereken özellikler, müracaat eden veya nakil olacak özürlülerin işlemlerinin zaman geçirmeksizin yapılması ve takip edilmesiyle ilgili konular görüşüldü. Toplantıda ayrıca acil durumlarda Zihinsel, Ruhsal ve Bedensel özürlülerin kurumlara yerleştirildiği belirtildi.
 

BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Kurumların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Genelgesi gereğince en az üç ayda bir fiziki şartları değil tüm uygulamalarının denetleneceği ifade edildi. Toplantıda karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10