Gönül elçilerinden huzurevi sakinlerine ziyaret

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya ve beraberindeki Gönül Elçileri, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Zübeyde Hanım Huzurevi'ni ziyaret etti.

Tekirdağ 24.03.2013 16:48:00 0
Gönül elçilerinden huzurevi sakinlerine ziyaret

 ŞARKI SÖYLEYİP EĞLENDİLER

Günün anısına, yaşlılar için düzenlenen eğlence programında, Fatih Koleji öğrencileri müzik korosu tarafından, huzurevi sakinlerine müzik dinletisi yapılırken, eğlence programında huzurevindeki yaşlılar, koro tarafından söylenen şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendiler. Ayrıca huzurevi sakinlerinden bazıları da şarkılar söyleyerek şiirler okudu.
 

YAŞLILARA SAYGI

Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencilerinin de yaşlılara saygı için geldiği programa; Vali Ali Yerlikaya’nın eşi Hatice Nur Yerlikaya Hanımefendi ile, Belediye Başkanı Op. Dr. Âdem Dalgıç’ın eşi Münevver Dalgıç, NKÜ Rektörü Prof. Dr.Osman Şimşek’in eşi Zehra Şimşek, Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu’nun eşi Sibel Hersanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın eşi Emine Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Vekili İbrahim Borazan ile il genelindeki gönül elçileri ve davetliler katıldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10