Çerkezköyspor Sultangazispor’u konuk ediyor

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor ligin 22.hafta karşılaşmasında Mustafa Uğraş Stadyumunda Sultangazispor’u konuk edecek. LYS sınavı nedeniyle Salı gününe ertelenen karşıla

25.03.2013 20:00:00 0
Çerkezköyspor Sultangazispor’u konuk ediyor

 Çerkezköy Haber - Ligde üst sıraları hedefleyen Çerkezköyspor kendi evinde şampiyonluk hedefleyen Sultangazispor ile karşı karşıya gelecek.

 

TEKİRDAĞSPOR’A MAĞLUP OLDU

Haftaya 23 puanla giren Çerkezköyspor bir önceki hafta deplasmanda Tekirdağspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk yarısında iki mağlup duruma düşmesine rağmen bulduğu golle farkı bire indiren Çerkezköyspor kalan dakikalarda bulduğu golle skoru eşitledi. Kalan dakikalarda galibiyet için mücadele eden temsilcimiz ev sahibi ekip Tekirdağspor’un iki golüne tekrar engel olamayarak karşılaşmadan 4-2’lik skor ile mağlup ayrılmıştı.
 

İLK MAÇI HATIRLAYALIM

Çerkezköyspor ile Sultangazispor ligin ilk devresinde Sultangazi Sahası’nda karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan konuk ekip Çerkezköy, aradığı golü maçın 16’ıncı dakikasında Ersin’le buldu. 1-0 geriye düştükten sonra oyuna konsantre olup ve maçın gidişatını belirleyen Sultangazispor beraberlik golünü karşılaşmanın 35’inci dakikasında Mehmet’in kafayla indirdiği topu Serkan muhteşem bir voleyle tamamladı. Skora eşitlik geldi. İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odalarına 1-1’lik eşitlikle gidildi.
 

RAKİBİNE MAĞLUP OLDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına hızlı başlayan Sultangazispor, karşılaşmanın 52. Dakikasında Erdem’in sert vuruşunda kaleci Muzaffer topu güçlükle kornere çeldi. Mücadelenin son 10 Dakikasına girilirken daha da keyiflenen maç, çekişmeli anlara sahne oldu. Maçın bitimine 8 dakika kala serbest vuruş yakalayan Sultangazispor’da topun başına Oğuz geçti. Kale içerisine yaptığı ortaya  kimse dokunamayınca meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Karşılaşmada Sultangazispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlanmıştı.
 

HEDEF GALİBİYET

Tekirdağspor karşılaşmasının ardından Sultangazispor karşılaşmasına hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak istediklerini ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Rakibimiz karşısında üç puan için mücadele edeceğiz. On gün boyunca Sultangazispor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. Rakibimizden ilk devrenin rövanşını almak istiyoruz. Güzel bir havada taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.
 

KARŞILAŞMA 13.30’DA

Çerkezköyspor ile Sultangazispor ligin 22.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise Mustafa Uğraş Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇI İSTANBUL’DA

Çerkezköyspor Sultangazispor karşılaşması dışında beş karşılaşma daha var. Haftanın en önemli karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Tuzlaspor ile takipçisi Sultanbeyli Belediyespor arasında oynanacak.Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılanan büyük avantaj elde edeceği karşılaşma Sultanbeyli 75.Yıl Sahası’nda oynanacak. Karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise deplasmanda İncirlispor karşısında üç puan arayacak. Bakırköy Belediye Sahası’nda bugün oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.
 

EDİRNESPOR EVİNDE

Ligde beşinci sırada bulunan Edirnespor Gençlik Kulübü ise evinde Lüleburgazspor’u konuk edecek. Trakya derbisi 25 Kasım Sahası’nda oynanırken, karşılaşmada 13.30’da başlayacak. Ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli Sanayispor ise Babaeskispor ile üç puan mücadele edecek. Kırklareli Sentetik Çim Sahası’nda Salı günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Suadiye Belediyespor ise Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşılaşacak. Mimar Sinan Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Tuzlaspor 44

 

2- Tekirdağspor 42

 

3- Sultanbeyli Belediyespor 41

 

4- Sultangazispor 40

 

5- Edirnespor 38

 

6- Körfez Belediyesi Hereke 30

 

7- İncirlispor 29

 

8- Lüleburgazspor 28

 

9- Babaeskispor 26

 

10- Bağcılarspor 23

 

11- Çerkezköyspor 23

 

12- Suadiye Belediyespor 22

 

13- Kırklareli Sanayispor 10

 

14- İzmit Çenesuyu 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10