U-15’ler Türkiye Şampiyonası’ndan eli boş döndü

Kocaeli de düzenlenen Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı hafta sonunda oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetti. İlk karşılaÅ

25.03.2013 20:00:00 0
U-15’ler Türkiye Şampiyonası’ndan eli boş döndü

 Çerkezköy Haber - Nike Premier Cup U-15 Türkiye Şampiyonası’na büyük hedefler ile giden Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı istediğini elde edemedi.

 

YOLSPOR İLE KARŞI KARŞIYA GELDİ

Kocaeli’nde düzenlenen Nike Cup Premier U-15 Türkiye Şampiyonasında mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk karşılaşmasında Bursa temsilcisi Yolspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı. İlk dakikaların golsüz eşitlikle tamamlandığı karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında kontra ataklarla gol arayan Yolspor U-15 Futbol Takımı Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın savunmasını geçmekte zorlandı.
 

YOLSPOR ÖNE GEÇTİ

Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Yolspor U-15 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Kalesinde gördüğü şok golün ardından oyun disiplininden kopmamaya çalışan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklenmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Yolspor U-15 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KUBİLAY PENALTIYI ATAMADI

İlk devreyi mağlup kapatan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı ikinci devreye etkili başladı. Özellikle orta sahada topa daha çok sahip olan temsilcimiz etkili hücumlar geliştirmesine rağmen beraberlik golünü bulamadı. Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmanın 63.dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Kubilay penaltı değerlendiremeyerek takımını beraberlik şansını değerlendiremedi.
 

KARŞILAŞMADAN 2-0 GALİP AYRILDI

Penaltıyı değerlendiremeyerek oyun disiplininden kopan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Rakibi karşısında kontrollü bir oyun ortaya koyan Bursa Yolspor U-15 Futbol Takımı kalan dakikalarda bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda iyi futbolunu sürdüren Yolspor U-15 Futbol Takımı karşılaşmadan da 2-0’lık üstünlükle ayrılmasını bildi.
 

İKİNCİ MAÇINA ÇIKTI

İlk karşılaşmasından mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı gruptaki ikinci karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Gaziosmanpaşaspor U-15 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi.  İki takım içinde büyük öneme sahip olan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıktı. İlk karşılaşmasında Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı’nın 2-0 mağlup olduğu Yolspor U-15 Futbol Takımı’nı tek golle geçen Gaziosmanpaşaspor U-15 Futbol Takımı maça etkili başladı.
 

KALESİNDE ŞANSIZ GOL GÖRDÜ

İlerleyen dakikalara doğru oyunda orta sahada kontrolü sağlayan temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı geliştirdiği organize ataklarla galibiyet golünü aradı. İlk devresi golsüz eşitlik ile sona eren karşılaşmanın ikinci devresinde galibiyet için bastıran temsilcimiz Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı kalesinde şansız bir gol gördü. Gelen golle birlikte morali bozulan Çerkezköyspro U-15 Futbol Takımı oyuncuları kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediğini elde edemedi.
 

GRUPTA SONUNCU OLDU

Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Gaziosmanpaşaspor U-15 Futbol Takımı’nın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılan Çerkezköyspor U-15 Futbol Takımı grubu üçüncü sırada tamamlarken, oynadığı iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılan Gaziosmanpaşa U-15 Futbol Takımı ise gruptan lider olarak çıktı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10