“Gidenlerin Ardından” yeniden sahnede

Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan ve 18 Mart Şehirler Günü’nde protokol üyeleri için sahnelenen 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitlerini anma oyunu önceki akşam da veliler ve vat

Çerkezköy 25.03.2013 20:01:00 0
“Gidenlerin Ardından” yeniden sahnede

 TEKRAR SAHNELENDİ

Önceki akşam saat 19.30’da Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda gerçekleşen programa Pakize Narin Anadolu Lisesi Müdürü Hakan Bağcı, Müdür Yardımcısı Talat Mutlu, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Programda ilk olarak Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinden Sevda Erdem Mehmet Akif Ersoy’a ait “Çanakkale şehitlerine” adlı şiiri okudu. Şiirin okunmasının ardından Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı “Gidenler ardından” oyunu sergilendi.
 

DUYGULANDIRDI

Çanakkale Savaşları sırasında ülkenin, savaşa gidenlerin ve geride kalanların durumunu tiyatro dili ile anlatmayı amaç edinmiş bir oyunu oynayan Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencileri programa katılanları ise gözyaşına boğdu. Programın finalinde ise Çerkezköy Halk Eğitimi Müdürlüğü Halk Oyunları ekiplerinin hazırladığı “Şehit Zeybeği” isimli oyun sahnelendi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10