Fidanlar toprakla buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerini sürdüren BSH Ev Aletleri'nin 12. Geleneksel Ağaç Dikme Töreni Hallaçlı Yolu üzerinde önceki gün saat 14.00’da gerçekleştirildi.

Çerkezköy 26.03.2013 18:14:00 0
Fidanlar toprakla buluştu

 BU YIL 12.’Sİ DÜZENLENDİ

68 Meslek Eğitim Merkezi öğrencisi tarafından 12. Geleneksel Ağaç Dikme Töreni'nde 700 adet Fıstık Çamı toprakla buluşturulurken, fidan dikiminden önce Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, öğrencileri ağaç dikimi konusunda dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.
 

ÖĞRENCİLER FİNANSE EDİYOR

12. Geleneksel Ağaç Dikme Töreni'nde konuşan BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Dr. Juan-İgnacio Conrat Niemerg, “Bugüne kadar bahse konu alana toplam 12 bin adet fidan diktik. Dikilen fidanların 5'er tanesini öğrenciler finanse ediyor. Geri kalan kısmını ise BSH olarak biz finanse ediyoruz” dedi. 
 

KÖKLERİMİZİN GÜÇLÜ OLMASINI SAĞLIYOR

BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Conrat, yer tahsisi için Çerkezköy Belediyesi'ne teşekkür ederek 2003 yılından beri kademeli olarak diktikleri fidanlar sayesinde söz konusu alanın yeşillendiğini ve artık fidanların kendini göstermeye başladığını belirtti. Meslek Eğitim Merkezi’nden bugüne kadar 280 öğrencinin mezun edildiğini ifade eden Dr. Conrat, “Bu yıl 68 öğrencimiz var. Nasıl ki bulundukları yere kök salıp hayatımızı yaşanır kılıyorsa ve güzelleştiriyorsa, ilk mezun olan arkadaşlarımız da şuanda BSH bünyesinde çalışarak şirketimizin köklerinin güçlü olmasını sağlıyor” dedi.
 

HER ÖĞRENCİ BİR FİDAN

BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Dr. Juan-İgnacio Conrat Niemerg,  her öğrencinin kendileri için değerli birer fidan olduğunu ifade ederek “Umarım bu yıl ki öğrencilerimiz de ağabeyleri gibi BSH’ın köklerini güçlendirmeye devam ederler” dedi. Çevrenin korunması ve desteklenmesinin BSH'nın ana prensiplerinden biri olduğunu vurgulayan Dr. Conrat, ağaç dikme törenine katılan herkese teşekkür etti.
 

700 FİDAN DİKİLDİ

BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Dr. Juan-İgnacio Conrat Niemerg’in konuşmasının ardından programa katılan konuklar ve BSH Eğitim Merkezi'nde eğitim ve öğretim gören öğrenciler 700 adet Fıstık Çamını toprakla buluşturdu. BSH Ev Aletleri’nin bu yıl 12.’si düzenlenen Geleneksel Ağaç Dikme Töreni’ne Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Ahmet Azcan, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fahri Candaş, BSH İcra Kurulu Üyesi Dr. Juan-İgnacio Conrat Niemerg, BSH İnsan Kaynakları Müdürü Faruk Kapu, BSH Eğitim Merkezi Alan Yöneticisi Mahmut Yıldırım ve Halit Narin Endüstri Meslek Lisesi’nin BSH bünyesinde faaliyet gösteren ikili Meslek Eğitim Merkezi öğrencileri katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10