Yine şiddet, yine kadın

Fevzipaşa Mahallesi’nde karı koca arasında çıkan kavgada bıçaklar konuştu. Eşi ile girdiği tartışmanın alevlenmesi üzerine eline geçirdiği bıçakla eşini 5 yerinden bıçaklayan koca, kaçm

Çerkezköy 27.03.2013 18:49:00 0
Yine şiddet, yine kadın

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi’nde dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen aile içi tartışma bıçaklama ile son buldu

 

EŞİNİ 5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Olay dün saat 11.00 sıralarında Fevzipaşa Mahallesi Yılmaz Sokak’ta bir evde meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir eşi ile arası bozuk olan 41 yaşındaki Yüksel Özgün, eşi Aysel Özgün ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede yerini kavgaya bıraktı. Kavganın alevlenmesi üzerine eline geçirdiği bıçakla eşinin üzerine yürüdü. Eşini 5 yerinden bıçaklayan Yüksel Özgün daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 
 

KISA SÜREDE YAKALANDI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine kısa sürede 112 acil ekipleri ve polis ekipleri geldi. Yaralı Aysel Özgün 112 ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırıldı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise eşkalini belirledikleri Yüksel Özgün’ü Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Akbank’ın önünde yakaladı. Özgün çiftinin 3 çocuk sahibi olduğu öğrenildi.
 

AMELİYATA ALINDI

Kolundan, göğsünden, kasığından ve kalçasından olmak üzere toplam 5 bıçak darbesi aldığı öğrenilen 38 yaşındaki Aysel Özgün, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı. Olayı haber alan Aysel Özgün’ün yakınları da hastaneye akın etti. Aysel Özgün’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber Merkezi  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10