Sitespor lideri konuk ediyor.

Süper Amatör Lig’de haftaya 14 puanla son sırada giren Sitespor ligin 16.hafta karşılaşmasında lider Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edecek. Karşılaşmadan galip ayrılmak için büyük mücadele ?

29.03.2013 18:32:00 0
Sitespor lideri konuk ediyor.

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig 16.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Çorlu Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya gelecek.

 

VELİKÖYSPOR’U MAĞLUP ETTİ

Ligde bir önceki hafta Veliköyspor’a konuk olan Sitespor rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen arzuladığı golü bulamamıştı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde Türker’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen Sitespor rakibi karşısında kalan dakikalarda hata yapmadı. Son dakikalarda Kadir ile bir gol daha bulan Sitespor hayati bir üç puanı da elde etmiş oldu.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Veliköyspor karşılaşmasının ardından Sitespor, hafta için yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdüren Sitespor Cuma günü yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı. Çorlu Gençlerbirliğispor ise ligin on beşinci hafta karşılaşmasında evinde Marmaracıkspor’u konuk etmiş, rakibine de 3-1’lik skor ile mağlup olmuştu. Çorlu Gençlerbirliğispor ligde 33 puanla lider durumda bulunuyor.
 

“LİGDE KALMAK İSTİYORUZ”

Sitespor Kulübü Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında önemli bir maça çıkacaklarını belirterek” Ligde iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen şansız yenilgiler alıyoruz. Geçen hafta Veliköyspor karşısında bulduğumuz pozisyonları değerlendirerek karşılaşmadan üç puan ile ayrılmıştık. Bu hafta ise evimizde lider Çorlu Gençlerbirliğispor’u konuk edeceğiz. Ligde kalma adına önemli bir karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum’’ dedi.
 

MAÇ ÇERKEZKÖY’DE OYNANACAK

Sitespor ile Çorlu Gençlerbirliği ligin on altıncı hafta karşılaşmasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak karşılaşma saat 13.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10