Karavanda patlama

Marmara Ereğlisi’ne bağlı Çeşmeli Köyü'ne yakınlarını ziyarete gelen Mehmet Erağca ile oğlu 19 yaşındaki Bekir Erağca çay almak için karavana girdikleri sırada patlama meydana geldi.

Marmara Ereğlisi 29.03.2013 18:39:00 0
Karavanda patlama

 HASTANEYE KALDIRILDI

Olay, dün sabah Marmara Ereğilisi İlçesi'ne bağlı Çeşmeli Köyü'nde bulunan şarap fabrikası yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre 46 yaşındaki Mehmet Erağca ile oğlu 19 yaşındaki Bekir Erağca, MTA'nın su sondajı aramasında çalışan tanıdıklarını ziyarete geldi. Burada tanıdıkları ile bir süre sohbet eden baba ve oğlu daha sonra çay almak için karavanın yanına geldiklerinde büyük bir patlama oldu. Patlamada ağır yaralanan Mehmet Erağca ile oğlu Bekir Erağca, olay yerinde bulunan çalışanlar tarafından hemen Çorlu Devlet Hastanesi'ne getirildi.

KURTARILAMADI
Mehmet Erağca ile oğlu Bekir Erağca hemen tedavi altına alındı. Ancak Bekir Erağca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kolu kopan ve ameliyata alınan babanın ise sağlık durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

PATLAYICI MALZEMELER BULUNDU
Patlamadan hemen sonra olay yerine çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerinde bir süre inceleme yapan Jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı karavanın içinde patlayıcı karpit, azot ve gübre olduğunu belirledi. Marmara Ereğlisi İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Olcay Tekinay olay yerine gelerek bilgiler aldı. Olayla ilgili olarak ele geçen malzemelere el konulurken soruşturma sürüyor.

Haber / Cem BÜLBÜL

0282 726 91 91
0282 747 65 10