Motordan uyuşturucu çıktı

Diyarbakır’dan Çerkezköy’e kargo ile gönderilen otomobil motoru içinden toz esrar maddesi çıktı. Olayla ilgili olarak iki kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy 31.03.2013 19:05:00 0
Motordan uyuşturucu çıktı

 EKİPLER İHBAR ÜZERİNE HAREKETE GEÇTİ

Diyarbakır’dan Çerkezköy’e kargo ile uyuşturucu esrar maddesi geleceği ihbarı alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri harekete geçti. Kargo şirketi önünde bekleyeme başlayan narkotik polis ekipleri bir süre sonra büyük bir kutu ile kargondan çıkan İ.A., ve İ.B.’yi durdurdu. Açılan kutu içinden otomobil motor parçası çıktı. Daha sonra yapılan aramada ise motor parçasının içine özel yapılmış zulada bir kilogram satışa hazır toz esrar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak İ.A. ile İ.B. gözaltına alındı.

TUTUKLANDILAR
İfadeleri alındıktan sonra Çerkezköy adliyesine sevk edilen İ.A. ve İ.B. Cumhuriyet Savcısı’nın sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme İ.B. ve İ.A.’yı Uyuşturucu ticareti yapmak nakletmek ve bulundurmak suçundan tutukladı. Tutuklanan İ.A. ve İ.B. daha sonra Tekirdağ Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber / Şaban KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10