Halı Saha maçında engelleri kaldırdılar

Çerkezköy’de görev yapan basın mensupları ile halı saha maçı gerçekleştiren Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uyguluma Merkezi öğrencileri karşılaşmadan 5-3’lük üstünlük ile ay

1.04.2013 20:47:00 0
Halı Saha maçında engelleri kaldırdılar

 Çerkezköy Haber - Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi’nde okuyan öğrencilerden oluşan Futbol Takımı basın mensupları ile birlikte ter attılar.


ENGELLERİ AŞTILAR
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri basın mensupları ile bir araya gelerek engelleri ortadan kaldırdılar. Önceki gün Çerkezköy Belediyesi Kumlu Geçit Spor Kompleksinde bulunan Halı Sahada gerçekleştirilen karşılaşmayı Okul Müdürü Rızvan Öztürk, Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, okul öğretmenleri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi. 15 dakika oynanan karşılaşmada Okul Müdürü Rıdvan Öztürk ve hayırsever Serkan Karagöz’de ara ara yer aldı. 

BOL BOL ALKIŞ ALDILAR
Maç öncesi toplu halde 'spor dostluk ve kardeşlik' diyerek mesaj veren öğrenciler, doyasıya eğlendiler. Basın mensupları karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir futbol ortaya koyan Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Futbol Takımı karşılaşmadan da 5-3’lük üstünlük ile ayrılmasını bildi. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bilen Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Futbol Takımı oyuncuları kendilerini desteklemeye gelen taraftarlarından bol bol alkış aldı. Karşılaşmanın ardından Okul idarecileri, basın mensupları ve öğrenciler hep birlikte baklava yediler.

BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
Engellilerin toplum içersinde yer alması amacıyla gazetecilerle bu tür bir faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Serkan Karagöz” Bugün yapılan etkinlik sadece bir futbol maçı olmadı. Çocuklarımızın kendilerini daha iyi hissetmesi ve özgüven kazanması biz okul yöneticileri için önem taşıyor. Onlar mutlu ve huzurlu oldukları zaman bizler daha sevinçli oluyoruz. Bugün çok güzel bir etkinlik düzenledik. Düzenlenen etkinlikte bizleri kırmayarak buraya gelen Çerkezköy’ün güzide basın mensupları öğrencilerimize çok güzel bir yaşattılar. Basın mensuplarımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Bu tür etkinliklerin diğer kurumlara da örnek olması temennisinde bulunan basın mensupları da, bu organizasyonu düzenleyen Serken Karagöz’e ve okul idarecilerine teşekkür etti.

0282 726 91 91
0282 747 65 10