Kahraman Dedem, duygulandırdı

Pera Villa Pastaneleri organizasyonu ile önceki akşam Cazgır Sahne Tiyatro tarafından Kahraman Dedem isimli tek perdelik tiyatro oyunu Çerkezköy’de ikinci kez sahnelendi. Tiyatrodan elde edilen gelir ise Müjgan-Serkan Karagöz

Çerkezköy 4.04.2013 01:33:00 0
Kahraman Dedem, duygulandırdı

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Koray Önsel, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Müdürü Rızvan Öztürk, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Emlakçılar Derneği Başkanı Serkan Karagöz, Ak Parti Çerkezköy ve Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz ile çok sayıda vatandaş katıldı.


 

İKİNCİ KEZ SAHNELENDİ

Cazgır Sahne Tiyatrosu tarafından hazırlanan Kahraman Dedem isimli tek perdelik tiyatro oyununda Çanakkale Cephesinde savaşan Seyit Onbaşı ve arkadaşlarının hikayesi anlatıldı. Seyit Onbaşı’nın savaştan yıllar sonra torunlarına savaş yıllarını anlatması ile başlayan tiyatro oyununda Seyit Onbaşı ve Mehmetçiklerin Çanakkale Savaşı’nda gösterdikleri kahramanlık öyküleri anlatıldı. Tiyatronun sonunda ise oyuncular büyük alkış aldı. Yaklaşık bir saat süren Kahraman Dedem adlı tiyatro oyununda ise Irmak Sönmez, Yaren Akyıldız, Orhan Yüksel, Ercan Sönmez, Tahsin Saroğlu, Uğurcan Albuga, Levent Yıldız rol aldı. Programın sonunda katkıları olan Pera Villa Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk’e ve Cazgır Organizasyon yetkililerine Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz tarafından çiçek takdim edildi.
 

Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10