Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetim ile birlikte ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, önceki akşam saat 18.30’da yeni i

Çerkezköy 4.04.2013 02:16:00 0
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
KAN DEĞİŞİKLİĞİ HAYIRLI OLSUN
 
 Açıklamasına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, MHP’li yönetici ve milletvekillerine teşekkür ederek başlayan Koray Önsel, MHP Çerkezköy ilçe teşkilatında yaşanan kan değişikliğinin Çerkezköy’de yaşayan bütün vatandaşlar için hayırlı olmasını temenni etti. Teşkilatta bundan sonra yaşanacak değişikliklere zaman içerisinde Çerkezköylülerin yakından tanık olacaklarını ifade eden Önsel, “Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” dedi.  

ÇERKEZKÖY ÇOK FARKLI BİR TEŞKİLAT GÖRECEK
 Teşkilat olarak her türlü eleştiriye açık olduklarını ifade eden Koray Önsel, “Üzerimize yüklenen misyonun, omuzlarımızdaki ağır yükün farkındayız. Çerkezköy bu günden itibaren çok farklı bir teşkilat görecektir. Çerkezköy’ü yaşanılabilir daha güzel hale getirmek için durmadan çalışacak bir teşkilatla geliyoruz. Sorunları sadece dile getiren değil, sorunlara çözüm üreten taraf olacağız. Allah’ın izniyle bu teşkilat bundan sonra Çerkezköy’ün geleceği olacaktır” ifadelerini kullandı.

KİMSE KENDİNİ PARTİNİN ÜZERİNDE GÖREMEZ

Teşkilatın kapısının vatanını milletini seven, bu millet için gerçekten hizmet etmek isteyen herkes için sonuna kadar açık olacağını söyleyen Koray Önsel, “Başka bir kapı aramaya gerek yok. MHP’nin Çerkezköy’de tek çatısı vardır. Herkes gelip geçicidir. Kimse kendisini partimizin üzerinde göremez ve ismini kullanarak faaliyetlerde bulunamaz” diyerek, görevden alındıktan sonra internet ortamında ‘Milliyetçi Çalışma Cephesi’ adlı bir grup kuran Mustafa Ordu’ya yüklendi.


 

BU YOLDA AND İÇTİK

Yerel seçimlere 1 seneden az bir zaman kaldığını kaydeden Koray Önsel, “Bize düşen durmadan, yılmadan, bize engel olmaya çalışanlara aldırmadan azimle çalışmak olacaktır. Biz bu yolda and içtik. İlk hedefimiz üç hilalli bayrağı Çerkezköy Belediyesi’ne asmaktır. Bunun için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 1 Nisan’da ilk yönetim kurulu toplantılarını yaptıklarını söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, “Görev dağılımlarını belirledik. Niyazi Özdemir, Adnan Akan, Samet Toz, Erkut Özkul ve Zeynel Abidin Gelen Başkan Yardımcısı, Ali Gürsel Tefon İlçe Sekreteri ve Zerrar Duran da Muhasip görevlerini yapacak” dedi.


 

TÜRK MİLLETİ HENÜZ SON SÖZÜNÜ SÖYLEMEDİ

Son günlerde ülkede yaşanan gelişmeleri şaşkınlıkla izlediklerini söyleyen Başkan Önsel, “Tavizlerin tavizleri getirdiği, sonunu göremediğimiz karanlık bir sürece girdik. Bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyen, aramıza nifak tohumları ekmek isteyenlere karşı mücadelemiz sürecektir. Türk milleti yazılmış senaryolara, oynanan bu oyunlara tarihte olduğu gibi bugün de gereken cevabı verecektir. Türk milleti henüz son sözünü söylememiştir” diye konuştu.


GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR

“Gün birlik olma günüdür, gün milliyetçi hareketin gücünü gösterme günüdür” diyen İlçe Başkanı Koray Önsel, “Türk dünyasının lideri Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in 9 ışık doktrininde belirttiği üzere Ülkücülük, ideal sahibi olmak demektir. Ülkücü hedefi olan kişi demektir. Türk Milliyetçiliğinde Ülkücülük, Dünya üzerindeki bütün Türk Milletini birlik ve beraberlik içinde en yükseğe taşıma ideolojisidir. Biz de kenetleneceğiz ve birlik olacağız” ifadelerini kullandı. Telefonunun 24 saat açık olduğunu belirten Önsel, “Derdi olanlara gücümüzün yettiği kadarıyla yardımcı olmak boynumuzun borcudur” dedi. 4 Nisan’da Alparslan Türkeş’in vefatının 16. yılı dolayısıyla Ülkü Ocakları tarafından Merkez Osmanlı Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacağını söyleyen Önsel, herkesi mevlide davet etti.


İŞTE MHP ÇERKEZKÖY TEŞKİLATININ YENİ YÖNETİMİ

 MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığını Koray Önsel, İlçe Başkan Yardımcılıklarını Niyazi Özdemir, Adnan Akan, Samet Toz, Erkut Özkul, Zeynel Abidin Gelen, İlçe Sekreterliğini Ali Gürsel Tefon, İlçe Yönetim Kurulu Üyeliklerini ise Zerrar Duran, Turabi Karagöz, Ahmet Sezer, Mehmet Kar, Lütfi İğrek, Seçkin Tunç, Sefer Kılıç, Fırat Boz, Bilge Nur Şümşet, Kadir Şimşek, Fatih Berber, Celalettin Macit, Recep Kardeş, İsmail Bıyıklı, Özkan Başaran, Ahmet Kurt, Yahya Keleş, Özdemir Coşkun, Engin Yazar ve Ahmet Gürsoy yapacak.


Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10