BAL’da kritik hafta

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta şampiyonluk yarışı iyice kızışırken, hafta sonunda oynanacak karşılaşmaların ardından da şampiyon belli olabilir. Temsilcimiz Çerkezköyspor ile karşı karşıya

5.04.2013 20:31:00 0
BAL’da kritik hafta

 Çerkezköy Haber - Bölgesel Amatör Lig’de 24.hafta oynanacak altı karşılaşma ile tamamlanacak.

 

MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Bölgesel Amatör Ligde haftaya 24 puanla giren temsilcimiz Çerkezköyspor evinde lider Tuzlaspor’u konuk edecek. Bir önceki hafta deplasmanda Babaeskispor ile golsüz berabere kalan Çerkezköyspor Tuzlaspor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

PUAN KAYBI HALİNDE ŞAMPİYON

Haftaya 50 puanla ilk sırada giren Tuzlaspor ise Çerkezköyspor karşılaşmasını ölüm kalım maçı olarak görüyor. Çerkezköyspor’u mağlup ederek Edirne’den gelecek mutlu habere kulağını çevirecek olan Tuzlaspor Tekirdağspor’un puan kaybı yaşaması halinde ligin tamamlanmasına iki hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.
 

KARŞILAŞMA 13.30’DA

Çerkezköyspor ile Tuzlaspor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR ZORLU VİRAJDA

Haftaya ikinci sırada giren Tekirdağspor ise deplasmanda Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Tekirdağspor Pazar günü oynayacağı Edirne GK karşılaşması hazırlıklarını dün öğleden sonra yapılan antrenmanla sürdürdü. Namık Kemal Stadyumunda tam kadro gerçekleşen çalışma; düz koşu ve ardından ısınma hareketleriyle başladı. Bir buçuk saat süren antrenman iki grup halinde beşe iki top kapma oyunu ve ana bölümde kanat organizasyonu şut çalışmasıyla devam ederken, penaltı atışları ve ardından streching hareketleriyle son buldu. Tekirdağspor bugün yapacağı ter idmanını noktalayıp maç saatini beklemeye başlayacak. Edirnespor Gençlik Kulübü ise haftaya 42 puanla beşinci sırada giriyor.
 

KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

Tekirdağspor ile Edirnespor Gençlik Kulübü 25 Kasım Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada 14.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Yunus Eren yönetirken, yardımcılıklarını ise Ali Karaoğlu, Turgut Özkasapoğlu, Serdar Genç yapacak.
 

LÜLEBURGAZSPOR NEFES ALMAK İSTİYOR

Haftaya 46 puanla üçüncü sırada giren Sultangazispor ise İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak. Ligde playoff oynanamamak için mücadele eden Lüleburgazspor evinde Bağcılarspor’u konuk edecek.
Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u 2-1 mağlup etmeyi başaran Lüleburgazspor, kalan üç haftayı kayıpsız kapatmak amacında. Hazırlıklarını 8 Kasım Stadyumu’nda sürdüren takım Pazar günü karşılaşacağı Bağcılar maçına konsantre olmuş durumda. Ligde 31 puanla 7.sırada bulunan Lüleburgazspor, alacağı puan veya puanlarla rahat bir nefes almak istiyor.Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.
Ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli Sanayispor ise evinde Suadiye Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Suadiye Belediyespor için büyük öneme sahip olan karşılaşma Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmada Pazar günü saat 14.30’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Lüleburgaz ile büyük rekabet içersinde olan Babaeskispor deplasmanda İncirlispor’a konuk olacak. Bakırköy Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.
 

PUAN DURUMU

 

1- Tuzlaspor 50

 

2- Tekirdağspor 48

 

3- Sultangazispor 46

 

4- Sultanbeyli Belediye 44

 

5- Edirnespor Gençlik 42

 

6- Körfez Belediyesi 33

 

7- Lüleburgazspor 31

 

8- Babaeskispor 30

 

9 -İncirlispor 29

 

10- Bağcılarspor 27

 

11- Çerkezköyspor 24

 

12- Suadiye Belediyespor 22

 

13- Kırklareli Sanayispor 10

 

14- İzmit Çenesuyu 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10