Geleceğin güreşçileri yetişiyor

Lüleburgaz’da güreş sporuna ilgi gün geçtikçe artıyor. Bahçelievler İlkokulu güreş sporuna verdiği destekle dikkat çekiyor.

8.04.2013 20:06:00 0
Geleceğin güreşçileri yetişiyor

 Bahçelievler İlkokulu’nda okuyan 5,6 ve 7.sınıflardan toplam 30 öğrenci Lüleburgaz Gençlikspor Güreş Kulübü’nde güreş sporuyla uğraşıyor. Haftanın iki günü okulda antrenman yapma fırsatı bulan öğrenciler bir günü de Lüleburgaz Kapalı Spor Salonu’nda çalışarak geçiriyor.

 

MUTLULUK VERİCİ 

Okul Müdürü Levent Kılıçarslan, öğrencilere bu konuda sonuna kadar destek olduklarını belirterek, öğrencilerinin ata sporu olan güreşe büyük ilgi gösterdiklerini, azimle çalışmalarını sürdürdükleri sürece başarıların da geleceğine inandığını söyledi. Kılıçarslan, gençlere fırsat verildiği taktirde 3-5 sene sonra bir Avrupa, Dünya Şampiyonu çıkarabileceklerini sözlerine ekledi. Lüleburgaz Gençlikspor Güreş Kulübü Antrenörü Ali Osman Kara da Bahçelievler İlkokulu’nun güreş sporuna göstermiş olduğu desteğin mutluluk verici olduğunu söyledi.
Kara, küçük yaşta bu spora başlamanın önemine değinerek, Bahçelievler İlkokul’undan verilen desteği diğer okullardan da beklediklerini söyledi. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10