Türkiye’nin en büyük silo üretim tesisi açıldı

Uğur Makine, Altınbilek ve Meko A.Ş’nin bir araya gelerek Çorlu Avrupa Serbest Bölgesi’nde (ASB) kurdukları üretim kapasitesi ve teknolojisi bakımından Türkiye’nin en büyük dünyanın 3. Silo üretim

Çorlu 8.04.2013 20:08:00 0
Türkiye’nin en büyük silo üretim tesisi açıldı

 BBCA STOREX ASB’DE FAALİYETE BAŞLADI

Açılış töreni Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ve eşi Faize Müezzinoğlu, Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi, Ziyaeddin Akbulut, BBCA Storex Yönetim Kurulu Başkanı Okçul Barlık, Uğur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Barlık ve Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahinler ve protokol üyeleri, sanayiciler ile davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
 

ÜLKEMİZ İLERLİYOR

Açılış töreninde konuşan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu Türkiye ekonomisinin her geçen gün daha güçlü hale geldiğini, dünyadaki ekonomik krizlere rağmen ülkemizin her geçen gün üretimde katma değer oluşturacak yatırımlarla ilerlemeye devam ettiğini belirtti.
Bakan Müezzinoğlu, tesisin,  sanayi sektörüne hayırlı uğurlu olmasını temenni etti. Konuşmaların ardından BBCA Storex’in açılışı gerçekleştirildi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10