Büyükşehir için çok çalışmalıyız

AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Toplantısı önceki akşam saat 20.00’da Dekor Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çerkezköy 8.04.2013 20:09:00 0
Büyükşehir için çok çalışmalıyız

 BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAŞAMALIYIZ

İlçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen çalışmaların ardından program divan teşekkülü ile devam etti. Divan heyeti başkanlığına AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ömeroğlu seçilirken, divan üyeliklerine de Vahdet Akın, Metin Kanat, Elvan Karataş ve Naciye Biber seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programda ilk konuşmayı AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ yaptı. Mahalle temsilcilerine ve sandık görevlilerine ‘atom karıncalar’ diye hitap eden Demirbağ süreçle ilgili de konuştu. Kendilerini ülkede barış ve refahı sağlamak için adadıklarını ifade eden Demirbağ ''Bu ülkede önce huzuru sağlamak zorundayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bütün vatandaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde yaşayacağız. Bunu kimse engelleyemez” dedi.

İKİNCİ SIRAYA YÜKSELDİK
Türkiye’de 400 bin engelliye engelli maaşı ve bakıcı maaşı verildiğini, yatalak olan bir milyon hastaya evde sağlık hizmeti verildiğini söyleyen Demirbağ “Herkes bu ülkeye sahip çıkmalı” dedi. Sandık kurulu oluşturma çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Demirbağ “Üye bakımından da geçtiğimiz ay Tekirdağ’da 3’üncü sıradaydık. Bu ay 2’nci sıraya yükseldik. Marmara Ereğlisi’ni de geride bırakmamız lazım. Herkesten bir üye bekliyorum” diye konuştu.

 
 
BÜYÜKŞEHİR İÇİN ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
AK Parti’nin Tekirdağ’da ikinci parti olduğunu söyleyen Demirbağ “Biz artık ilin hesaplarını yapıyoruz. Büyükşehir için hepimizin çok çalışması lazım. Partimize katılmak isteyen herkesi partimize alalım. 3Y ile mücadele ilkelerimize uyan herkesi partimiz çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum” diye konuştu.

SIKINTILAR YAŞIYORUZ
Mahalle Başkanları adına da Bağlık Mahallesi Başkanı Aydın Kaya bir konuşma yaptı. Mahallelerde hastaları ve yaşlı insanları ziyaret ederek onların sıkıntılarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Kaya “Ama kaynak açısından zaman zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bütçe ve kaynak aktarılabilirse daha rahat ederiz. Belediye meclis üyelerimizin mahallelerde olmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyoruz. Her hafta bir mahallede çalışma yapacağız. Gönül ister ki hizmetleri birinci ağızdan anlatabilmemiz için meclis üyelerimiz ve başkanlarımız da aramızda olsun” dedi.

KADINLARIN TALEPLERİNİ İLETTİ
Meclis üyeleri adına konuşma yapan Aynur Düzgünel de yüklerinin çok ağır olduğunu ifade ederek “Bizler çözüm üretebilen icra makamı değiliz. Ama halk bize çok fazla teveccüh gösteriyor ve bizden destek istiyorlar. Halkın bize ilettiği tüm sorunları gerekli mercilere ilettik. Kadınlarımızın evde yaptığı ürünlerin satılabilmesi için pazaryerinde bir yer ayrıldı. Şimdi de kapalı mekan istiyorlar. Kadın sığınma evi yapılmasını, eğitim seminerleri düzenlenmesini, meslek edindirme kursları açılmasını istiyorlar” dedi. Meclis üyesi seçildiğinde siyasetle alakasının olmadığını ifade eden Düzgünel, “Siyaset benim için gönüllere girmek, gönülleri fethetmektir” dedi. Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

KATILIM YOĞUN OLDU
Dekor Düğün Salonu’nda önceki akşam saat 20.00’da düzenlenen toplantıya Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyeleri Sait Yazı, Şener Çelikayar, Mehmet Ömeroğlu, Ali Cavit Gür, Hüseyin Uzun, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Aynur Düzgünel, Nuran Yeşil, Hasan İşcan, Zafer Erdağ, Behçet Güven, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, ilçe ve belde yönetimderi, AK Parti Kapaklı, Veliköy ve Karaaağaç Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, ilçe ve belde gençlik kolları ile kadın kolları yönetimleri, mahalle yönetimleri ve sandık görevlileri ile çok sayıda partili katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10