İlçe teşkilatını Türkeş açacak

BSH Fabrikası Fırın Bölümü çalışanları Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 8.04.2013 20:09:00 0
İlçe teşkilatını Türkeş açacak

 TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki gün gerçekleşen ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Koray Önsel “Bugün bizi ziyaret ederek onurlandırdınız. Bu ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile Çerkezköy ve diğer belediyeleri alacağız. Teşkilatımızın kapısı gece gündüz herkese açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak imkanlarımız ve gücümüz yettiği kadar yanınızdayız” diye konuştu.
 

 

 

HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDULAR

BSH Fırın Bölümü çalışanları adına konuşma gerçekleştiren MHP İlçe Başkan Yardımcısı Adnan Akın “BSH fabrikamızda çalışan arkadaşlar yeni seçilen yönetimi ziyaret etmek ve hayırlı olsun temennisinde bulunmak istediler. Başkanı yakından tanımak ve çalışmaları hakkında bilgi almak için bu ziyareti gerçekleştirdiler” dedi.
 

“3 MAYIS’TA AÇILIŞ YAPACAĞIZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in 3 Mayıs’ta Tekirdağ’a geleceğini ifade eden Başkan Önsel “MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş 3 Mayıs Türkçülük gününde Tekirdağ’da Ülkü Ocakları’nın açılışını gerçekleştirecek. Oradaki programdan ayrılan Türkeş, daha sonra ise ilçemize gelerek İlçe Teşkilatımızın yeni yerinin açılış törenine katılacak” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10