Sitespor Çorluspor'a tek golle mağlup oldu

Süper Amatör Lig’de 17.hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip; Çorluspor ile temsilcimiz Sitespor karşı karşıya geldi. Her iki takım açısından büyük öneme sah

9.04.2013 19:18:00 0
Sitespor Çorluspor

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Lig’de alt sıralardan kurtulmaya çalışan Sitespor haftayı mağlubiyet ile kapattı.

 

SİTESPOR İYİ BAŞLADI

Çorluspor ile Sitespor ligin 17.hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Stadyumunda karşı karşıya geldi. Pazar günü saat 17.00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşamanın çalan ilk düdüğü ile birlikte Sitespor kontrollü bir futbol sergileyerek ileride Gürkan ile gol aramaya çalıştı. Çorluspor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Çorluspor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Sitespor karşılaşmaya ortak olmaya başladı.
 

ÇORLU CEM İLE ÖNE GEÇTİ

İlerleyen dakikalara doğru Sitespor oyunda hakimiyeti eline almaya çalışırken, Çorluspor ise kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın 30.dakikasında ev sahibi ekip Çorluspor penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Cem topu ağlara göndererek Çorluspor’u karşılaşmada 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte morali bozulan temsilcimiz kalan ilk devre tamamlanmadan beraberlik için yüklendi. Ancak savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip Çorluspor Sitespor savunmasını az adamla yakaladığı pozisyonlarda ikinci golü aradı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Çorluspor’un tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.
 

SİTESPOR YÜKLENDİ

Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sitespor ikinci devreye yaptığı oyuncu değişiklikleri ile baskılı başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz Sitespor arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Savunma kurgusunu başarı ile gerçekleştiren Çorluspor gelişen Sitespor ataklarında gole izin vermedi. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Sitespor Gürkan ile yakaladığı net gol pozisyonundan yararlanamadı. Gürkan’ın ceza sahası dışından gerçekleştirdiği sert vuruş üsten dışarı çıktı. Ardından Veliköyspor geliştirdiği kontra atakta Cem topla buluştu. Cem’in vuruşunda kaleci Rahmi başarılı bir kurtarış gerçekleştirdi.
 

SİTESPOR MAĞLUP OLDU

Karşılaşmanın son on beş dakikasına Sitespor 1-0 mağlup girdi. Heyecanın giderek arttığı dakikalarda Sitespor rakip kaleyi abluka altına aldı. Ancak istediği gol ve golleri bir türlü bulamadı. Kalan dakikalarda Çorluspor kalesine iyice yüklenen Sitespor istediği golü bulamayınca karşılaşmada Çorluspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Çorluspor aldığı galibiyet ile puanını 18 yaparken, Sitespor ise 14 puanda kaldı. Bu galibiyet ile Çorluspor ligde matematiksel olarak kalırken, bu mağlubiyet ile ligin dibine demir atan Sitespor’un ise ligde tutunması mucizelere kaldı. Sitespor son hafta ligden düşmemek için Şarköy’u mağlup etmesi, rakipleri Çorlu Sanayispor ve Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmesi gerekecek
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10