Herkesin vicdanı kendi polisidir

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıl dönümü dolayısıyla Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ile Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şub

Çerkezköy 10.04.2013 20:02:00 0
Herkesin vicdanı kendi polisidir

 168. YIL ZİYARETİ

Emniyet teşkilatını gezerek personelin polis bayramını kutlayan Koçak, Murat Kocabıçak’ın da polis bayramını kutladı. Ziyarette konuşan Koçak “Halkın can ve mal güvenliğinin korunması, toplumsal huzurun sağlanması için görevlerini zor şartlarda,  özveriyle yerine getiren Polis Teşkilatına başarılar diliyorum. Herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi sonucunda polisimizin işinin daha kolay olacağını söylemek isterim. Emniyet teşkilatımızın kullandığı bir söz vardır. ‘Herkesin vicdanı, kendi polisidir’ Bu vesile ile emniyet camiasında görev yapan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
 

ŞRHİT POLİSLERİ UNUTMADI

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de, “Toplumunun huzur ve güvenini sağlayan, devletin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü yıkıcı ve bölücü faaliyetlere karşı koyan, bu uğurda gerektiğinde canını seve seve feda eden polis teşkilatımızın gününü kutluyor, bu uğurda hayatlarını kaybeden şehit polislerimize Allah'tan Rahmet diliyorum” dedi. Murat Kocabıçak da ziyaretleri dolayısıyla Özkan Yücel ve Murat Koçak teşekkür etti.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10