Üniversite öğrencisi yayaya çarptı

Edirne'de, Trakya Üniversitesi öğrencisi 19 yaşındaki Oğuzhan Miraç Sanaç, bir camiinin tuvalet temizliğini yapan ve sanayi esnafının verdiği parayla marketten alışveriş yaptıktan sonra evine gitmekte olan 3

Bölgede Gündem 11.04.2013 17:50:00 0
Üniversite öğrencisi yayaya çarptı

 KARŞIYA GEÇMEK İSTEDİ

Kaza, önceki akşam Atatürk Bulvarı Yeni Sanayi Sitesi önünde meydana geldi. Sanayi Camii'nin tuvalet ve çevre temizliğini yapan ve esnafın para yardımıyla geçimini sürdüren Canan Dağdelen, sanayideki bir marketten ekmek, domates, salatalık ve portakal aldıktan sonra evine gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.
 

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada aşırı hız yaptığı iddia edilen Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Oğuzhan Miraç Sanaç yönetimindeki 06 MFM 23 plakalı Mercedes marka otomobil, Dağdelen'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle 45 metre ileri fırlayan Dağdelen olay yerinde hayatını kaybetti. Dağdelen'in poşetindeki yiyecekler çevreye saçıldı. Kaza sonrası sürücü Sanaç, polis tarafından gözaltına alındı. Çevredekiler, otomobilin hızla geldiğini ve Dağdelen'e çarptığını söylerken, polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından ceset, Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10