Çerkezköyspor son deplasmana çıkıyor

Bölgesel Amatör Lig’de haftaya moralli giren Çerkezköyspor ligin 25.hafta karşılaşmasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Sinan Sipahi Sahası’nda Pazar günü oynanacak karşılaşma saat

12.04.2013 17:43:00 0
Çerkezköyspor son deplasmana çıkıyor

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor deplasmanda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Suadiye Belediyespor’a konuk olacak.

 

GOLSÜZ SONA ERDİ

Geçtiğimiz hafta temsilcimiz evinde lider Tuzlaspor’u konuk etmişti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren galibiyet için rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ancak her iki takımında savunma oyuncuları hata yapmadı. İlk devresi golsüz eşitlik ile tamamlanan karşılaşmada ikinci devre Çerkezköyspor’da Fırat’ın serbest vuruşu üst direkten dönmüştü. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz sona ermişti.
 

MAÇ SAATİ BEKLENİYOR

Bir önceki hafta Tuzlaspor karşısında sergilediği futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Çerkezköyspor yarın oynayacağı Suadiye Belediyespor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

 İLK MAÇI HAZIRLAYALIM

Çerkezköyspor ile Suadiye Belediyespor ligin ilk devresinde Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçilirken, konuk ekip Suadiye Belediyespor ilk devrenin sonlarına doğru penaltı vuruşu kazanmıştı. Topun başına geçen Rıdvan’ın golü ile ilk devreyi önde tamamlayan Suadiye Belediyespor ikinci devre üstünlüğünü kaybetti. 50.dakikada etkili gelen Çerkezköyspor Gökhan Doğan’ın kafa golü ile beraberliği yakalamıştı. Çerkezköyspor kalan dakikalarda gol için yüklenirken kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Kullanılan korner atışında Çerkezköyspor’un savunmasının hatasını iyi değerlendiren Suadiye Belediyespor’un kaptanı Önder bomboş pozisyonda topu ağlara göndererek takımını tekrar 2-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KARŞILAŞMA YARIN OYNANACAK

Suadiye Belediyespor ile Çerkezköyspor 25.hafta karşılaşmasında Kenan Sipahi Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.
 

“RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ”

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmak istediklerini ifade eden Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz hafta taraftarımızın karşısında lider Tuzlaspor’a dişimizi gösterdik. Müthiş bir mücadele örneği sergilememize rağmen galibiyet golünü bulamadık. Bu hafta ise deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Rakibimize ligin ilk devresinde evimizde şansız bir şekilde mağlup olmuştuk. Bu karşılaşmanın rövanşını almak istiyoruz. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum” diye konuştu.
 

LİDER EVİNDE

Haftaya lider durumda giren Tuzlaspor evinde 33 puanda bulunan İncirlispor’u konuk edecek.
Tuzla Belediye Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak.Haftaya iki puanlık avantajla giren Tuzlaspor İncirlispor karşısında alacağı bir puan ile şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. Lider Tuzlaspor’u takibini sürdüren Tekirdağspor ise evinde Kırklareli temsilcisi Lüleburgazspor’u konuk edecek. Maçın oynanacağı Namık Kemal Stadyumunda öğleden sonra gerçekleşen antrenman; düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde oynanan beşe iki top kapma oyunuyla başladı. Yaklaşık bir saat kırk dakika gerçekleşen çalışma; tam saha taktik çit kale maçla devam etti. Taktik çift kalenin ardından sporcular streching hareketleriyle çalışmayı sonlandırdı. Lüleburgazspor Lüleburgazspor maçı hazırlıklarına bugün gerçekleştireceği çalışmayla devam edecek.
 

SULTANBEYLİ ÜÇ PUAN PEŞİNDE

Haftaya Tekirdağspor ile aynı puanda üçüncü sırada giren Sultangazispor ise beşinci sırada bulunan Edirnespor Gençlik Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Haftaya dördüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyespor ise evinde ligden düşmesi kesinleşen Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek. Sultanbeyli 75.Yıl Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte oynanacak. Haftanın bir diğer prestij maçında Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile İstanbul temsilcisi Bağcılarspor üç puan mücadelesi verecek. Körfez Sahası’nda saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşma ise yarın oynanacak. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi nedeniyle Babaeskispor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

 

Sultanbeyli Belediyespor - Kırklareli Sanayispor

 

Suadiye Belediyespor - Çerkezköyspor

 

Tuzlaspor - İncirlispor

 

Sultangazispor - Edirnespor Gençlik

 

Tekirdağspor - Lüleburgazspor

 

Körfez Belediyesi - Bağcılarspor

 

PUAN DURUMU

 

1- Tuzlaspor 51

 

2- Tekirdağspor 49

 

3- Sultangazispor 49

 

4- Sultanbeyli Belediyespor 47

 

5- Edirnespor Gençlik 43

 

6- Lüleburgazspor 34

 

7- Hereke Yıldızspor 33

 

8- İncirlispor 32

 

9- Babaeskispor 32

 

10- Bağcılarspor 27

 

11- Çerkezköyspor 25

 

12- Suadiye Belediyespor 21

 

13- Kırklareli Sanayispor 13

 

14- İzmit Çenesuyu 6

 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10